Franchiseformule Monkey Town overgenomen

Vorige week is definitieve overeenstemming bereikt over de overname van de Monkey Town-formule door 24Indoor. 

“Monkey Town is marktleider in Nederland op het gebied van binnen speeltuinen en heeft de afgelopen jaren een mooi en sterk merk ontwikkeld wat nu gereed is om in het buitenland verder te gaan groeien. Om dit expansiebeleid te versterken en ook over de grens verder te kunnen uitrollen heb ik het bedrijf 24Indoor gevraagd om in Monkey Town te investeren”, vertelt franchisegever Edwin Groot.

De overname door 24Indoor betekent dat er geïnvesteerd gaat worden in groei in het buitenland, het merk verder te versterken en franchisenemers te gaan ondersteunen.

“De organisatie en uitrol van de formule komt in vertrouwde handen terecht. Peter van Wijk zal met het team van 24Indoor en met advies van mijzelf de dagelijkse leiding op zich nemen en wordt daarbij ondersteund door een financiële partner met veel ervaring in het bouwen en het uitbreiden van op consumenten gerichte formules door Europa. Kortom, ik denk dat de volgende fase van Monkey Town hiermee in goede handen terecht is gekomen”, aldus Edwin Groot.

Bekijk ook