Franchiseformule Livera opent vestiging in Westfield Mall of the Netherlands

Fits You, Suits You

Op 15 mei jl. opende Livera een gloednieuwe vestiging in de Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam. De nieuwe Livera-vestiging is gebouwd volgens een modern winkelconcept, mét een echte Boobietrap paskamer. Ook in deze winkel staan de persoonlijke aandacht, het advies en de service aan de klant centraal.

“Ik kon niet wachten tot de winkel open ging”, aldus Ruud Jacobse, directeur van Livera. “Na een moeilijk jaar vanwege COVID-19 is dit weer een geweldig lichtpuntje. Wij willen er zijn voor alle vrouwen die het belangrijk vinden mooie en comfortabele lingerie te dragen. De Westfield Mall of the Netherlands is een geweldige locatie, die enorm veel bezoekers trekt. Het is een locatie waar je als retailer wilt zijn en we zijn dan ook trots dat we hier een prachtige winkel kunnen openen”.

Nieuw winkelconcept Livera-formule

De winkel is gebouwd volgens een modern en doorontwikkeld concept. “Met dit nieuwe winkelconcept willen we vooral een heel breed publiek aantrekken. Vrouwen van alle leeftijden, met verschillende maten en wensen”, aldus Jacobse. “We weten dat niet alle vrouwen het fijn vinden om lingerie te passen, maar het is heel belangrijk dat een vrouw haar maten laat opmeten. In onze winkels heten we alle vrouwen welkom, zorgen we dat zij zich op hun gemak voelen en zoeken onze ervaren winkelmedewerksters mee naar het juiste merk, maat en pasvorm”.

De perfecte BH

“Wij gunnen iedere vrouw in Nederland de perfecte BH, en we weten zeker dat bijna alle vrouwen bij ons kunnen slagen”, aldus Carolien Wenderich, Marketing- & Communicatiemanager. “Iedere vrouw vindt de fit, het comfort en de kwaliteit het belangrijkste bij de aanschaf van een BH. Een BH moet allereerst goed zitten, en daarna mooi zijn. Een goede BH doet iets met je gevoel. Je voelt je als vrouw bijvoorbeeld mooi, sterk, zelfverzekerd, op en top vrouw. En wij hebben de meest comfortabele, kwalitatieve BH’s die dit gevoel voor een vrouw kunnen versterken. Daarom communiceren we dit jaar vanuit de pay-off Livera Fits You, Suits You. We hebben naast onze lingerie collectie natuurlijk ook een collectie bad- en nachtmode, die we dit jaar door verrassende marketingcampagnes aan alle vrouwen van Nederland willen laten zien. We zoeken de samenwerking op met een aantal (bekende) influencers”.

Boobietrap paskamer van franchiseformule Livera

De Livera Boobietrap paskamer

Een van de paskamers in deze gloednieuwe winkel is de Boobietrap paskamer. Het bijzondere aan deze paskamer is dat het een totaal andere look en feel heeft.

Over Livera

Livera is uniek, en dat zijn we al ruim 50 jaar. In 1969 werd Livera opgericht en tot op de dag van vandaag zijn we een begrip in Nederland. Al 50 jaar verwelkomen onze gepassioneerde medewerksters de klanten in onze 100 winkels. Al 50 jaar zorgen wij dat vrouwen zich bij ons op hun gemak voelen, want niet iedereen vindt het fijn om een BH te passen. Door onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij onze klanten goed helpen bij het vinden van de juiste lingerie-, bad- of nacht/loungemode. We zijn er voor vrouwen van alle leeftijden, met verschillende maten en wensen.
Livera is sinds 2014 onderdeel van het Franse familiebedrijf Chantelle Lingerie (CL) en verkoopt een comfortabele en moderne collectie lingerie, bad- en nachtmode. Een diversiteit aan maten, fijne stoffen en kleuren. Naast het eigen merk Livera, verkoopt de lingerieketen ook de merken Chantelle, Passionata, Femilet en andere mooie A-merken. Zo is er voor iedere vrouw dus iets te vinden.