Familiebedrijf Poll is uitgebreid met Profile in Hilversum en Naarden

Autobedrijf Poll van ondernemer Koos Poll is uitgebreid. De Forddealer-vestigingen in Hilversum en Naarden zijn beiden versterkt met Profile. Zowel in Hilversum als ook in Naarden zijn de vestigingen verbouwd om de uitbreiding met Profile te kunnen realiseren. Met de twee nieuwe Profile-vestigingen versterkt het familiebedrijf Poll de regio in ’t Gooi en omstreken, want de bestaande vestiging in Huizen was al een Profile-locatie. 

Poll is verheugd met de uitbreiding: “Al vijf jaar zijn we in Huizen actief met de franchiseformule van Profile. Dat bevalt zo goed, dat we graag wilden uitbreiden. Onze relaties kunnen nu terecht bij drie Profile-vestigingen en hiermee versterken we onze positie in de regio.” 

Familiebedrijf

Met een rijke historie van 84 jaar (sinds 1936) is Koos Poll de derde generatie die aan het roer staat van het familiebedrijf. Directeur Marketing Paul van den Acker: “We zijn erg blij met de schaalvergroting in deze regio. Dit is een mooie kans om bestaande en nieuwe klanten van Poll kennis te laten maken met ons gemak en de transparante werkwijze op het gebied van auto-onderhoud.” 

Opening en toekomst

Sinds 6 juni zijn de vestigingen in Hilversum en Naarden volledig operationeel. Door de bijzondere omstandigheden, waarin ons land zich de afgelopen maanden bevond, kon er geen feestelijke opening georganiseerd worden. 

Er wordt gespecialiseerd in de veranderende markt van elektrische auto’s. “Dit vraagt om een andere aanpak van de monteurs voor het onderhoud en omgang met diagnose-apparatuur”, aldus Poll.