Executive Home Rentals in nieuwe handen

De 2 Executive Home Rentals ondernemers, Ernald Belonje en Michel Rootring, hebben ervoor gekozen om per 1 oktober de bedrijfsactiviteiten van EHR Franchise en EHR Nederland voort te zetten. 

Oud-eigenaar Mike Welling zal zich per 1 januari 2019 terugtrekken uit de organisatie en oud-eigenaar en tevens oprichter, Olga Fonteijn, zal zich volledig gaan richten op het runnen van haar eigen vestiging in Arnhem.

“Ernald en Michel hebben de afgelopen 7 jaar hun EHR ondernemingen in Utrecht en Amsterdam uitgebouwd tot toonaangevende makelaarskantoren. De heren hebben voor hun EHR periode ruime ervaring opgedaan in andere sectoren en daarbij ook verkoopkanalen met dienstverlenende partners en een franchiseformule opgezet en succesvol uitgebouwd”, vertelt een woordvoerder namens de franchiseformule. 
 
“Het is de ambitie van Ernald en Michel om tezamen met de reeds aangesloten kantoren en met toevoeging van nieuwe ondernemers in nog te ontwikkelen gebieden van Nederland, de positie van het merk EHR als dé kwaliteitsverhuurmakelaar met landelijke dekking in Nederland verder te verstevigen en uit te bouwen”, aldus de woordvoerder.