Eerste internationale studio Personal Fitness Nederland

5 augustus 2019 was een memorabele dag in de historie van Personal Fitness Nederland. Roohin Osmani en Tamim Mahboubzada openden de eerste internationale studio in Antwerpen-Centrum. Roohin heeft al een succesvolle studio in Bergen op Zoom en zoekt nu het avontuur over de landsgrenzen. 

“Roohin heeft ons aangetoond succesvol ondernemer te zijn. Wij stimuleren eigen initiatieven van de ondernemers maar verwachten wel dat ze volgens onze filosofie hun klanten coachen. Roohin staat hier helemaal achter en dus gaan wij graag het avontuur met hem en zijn compagnon Tamim aan”, laat Jos Vermeer, Franchisegever van Personal Fitness Nederland, weten. 

Op 1 oktober 2017 opende Roohin zijn studio in Bergen op Zoom en door de groei van zijn studio heeft hij vorig jaar Personal Trainer & Lifestyle Coach Tamim Mahboubzada, in dienst genomen. De samenwerking bleek een gouden greep. Inmiddels hebben zij hun plannen gesmede en gaan ze samen ondernemen door samen de studio te openen in Antwerpen. 

Een studio openen in Antwerpen is altijd een droom van Roohin geweest, zo vertelt hij. “Een aantal vrienden van mij ondernemen in België en zij zijn erg te spreken over de mentaliteit en het consumentengedrag van de Vlamingen. Samen met Tamim heb ik marktonderzoek gedaan naar de fitness branche en meer specifiek Personal Training in Antwerpen. Het Personal Fitness Nederland concept en het Fit for Life programma dat wij aanbieden, zijn uniek in België en ook de prijsstelling is zeer concurrerend.”

Tamim is met name erg trost dat hij en Roohin als eerste franchise ondernemers de Belgische markt betreden. “Het is een spannend avontuur maar wij hebben er ontzettend veel vertrouwen in. Het afgelopen jaar zijn wij flink gegroeid in Bergen op Zoom. Ons Fit for Life programma bewijst zijn waarde in Nederland dus nu is het perfecte moment om ook de Belgische klanten te helpen met een permanent gezondere leefstijl”, aldus Tamim. 

Giel Verberne, mede-franchisegever van Personal Fitness Nederland, beaamt dit. “Ook wij zijn ontzettend trots dat Roohin en Tamim deze stap zetten. Het is een mijlpaal voor de hele organisatie en het bewijs dat onze aanpak werkt om mensen te helpen naar een gezondere leefstijl!”