Drie nieuwe restaurants voor McDonald’s

Eind december heeft McDonald’s 3 nieuwe restaurants geopend. In Sneek is de Sneek Drive geopend. Manu Steijaert, algemeen directeur McDonald’s Nederland, vertelt: “Ik ben bijzonder trots dat we de inwoners uit Sneek en omgeving een nieuwe restaurantbeleving kunnen bieden. Zo worden gasten in dit restaurant aan tafel bediend, maar serveren we ook heerlijke cappuccino’s en vers afgebakken taartjes in ons McCafé. Bij de bouw en operatie van McDonald’s restaurants staan duurzame initiatieven centraal. Daarom hebben we in plaats van de gebruikelijke mast een toren gebouwd en hebben we daarin onze warmtepompen verwerkt. Daarnaast hebben we het restaurant ook uitgerust met watervrije urinoirs, zonnecollectoren en LED verlichting.”

Franchisenemer Michel Groenewegen vertelt: “Dit zijn ontzettend mooie tijden om een nieuw McDonald’s restaurant te openen. We hebben de afgelopen jaren al heel veel vernieuwingen doorgevoerd en ik sta te popelen om deze stijgende lijn de komende jaren door te zetten in dit restaurant met een nieuw team. De afgelopen maanden hebben we met het hele team keihard gewerkt om alles voor elkaar te krijgen en ik ben dan ook erg trots dat we nu dit prachtige restaurant kunnen openen.”

Op 22 december opende McDonald’s restaurant Hilversum West officieel zijn deuren. Franchisenemer van deze vestiging is Robbert-Jan Somers. Manu Steijaert: “Ik ben blij dat we in overleg met de gemeente en de omwonenden uiteindelijk de stap hebben kunnen maken om het 243e McDonald’s restaurant hier in Hilversum te kunnen openen.”

Op 27 december is McDonald’s restaurant Oosterhout Park15 van franchisenemer Nico Frentz officieel geopend. Manu Steijaert: “Ik ben bijzonder trots dat we met dit restaurant aan alle inwoners van de gemeente Overbetuwe, Lingewaard en Waalsprong kunnen laten zien welke nieuwe stappen we de afgelopen jaren hebben gezet bij McDonald’s.”
Op de foto: McDonald's Hilversum

Bekijk ook