CMIS Franchise groeit naar 250 vestigingen

In het eerste kwartaal van 2019 is CMIS Franchise gegroeid met 8 nieuwe vestigingen van haar adviesketens De Hypotheekshop, Huis & Hypotheek en Hypokeur. Dat brengt het totaal aantal vestigingen van alle labels onder CMIS Franchise op 250. Per 1 april en 1 mei worden daar nog 5 vestigingen aan toegevoegd.

Commercieel directeur van CMIS Franchise, Marisa Lodewijks, verklaart het succes van de labels: “Onze onderscheidende formules hebben allemaal iets te bieden dat verschillende typen ondernemers aanspreekt. Bovendien hanteren we een heel vriendelijk afdrachtmodel.”

Digitalisering en verduurzaming

CMIS Franchise houdt zich onder andere bezig met digitalisering en verduurzaming. Lodewijks: “We zijn bijvoorbeeld al heel ver met Ockto. Deze innovatiedrang om de consument zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn op de uitdagende woningmarkt, is voor franchisenemers van doorslaggevend belang.”

Roy van Dreumel, nieuwste franchisenemer, van De Hypotheekshop Alphen aan den Rijn, vertelt: “Je wilt klanten snel en volledig adviseren, en ondersteunen bij ingewikkelde keuzes over bijvoorbeeld energiebesparende maatregelen. CMIS Franchise faciliteert ons daar enorm in door te investeren in samenwerkingen en innovatieve techniek.”