Chris Marinus (PLUS) kiest voor Albert Heijn

Ondernemer Chris Marinus gaat vanaf komend najaar met zijn winkel in Rolde over op de Albert Heijn-formule. De winkel, nu nog een PLUS, wordt in september omgebouwd naar een volwaardige Albert Heijn met veel vers, voordeel en digitaal gemak zoals zelfscan. Kortom een supermarkt die voldoet aan de eisen van deze tijd. Op termijn wordt naast de huidige winkel een nieuwe Albert Heijngerealiseerd met aanzienlijk meer parkeergelegenheid.

Chris Marinus: “Albert Heijn is vanuit het verleden een vertrouwde winkel voor inwoners van Rolde. Ik weet zeker dat we ze straks heel blij gaan maken met onze vernieuwde winkel. De formule van Albert Heijn staat voor mij voor innovatie en vooruitstrevendheid in vers assortiment, digitaal gemak en duurzaamheid. Zo ontwikkelt het merk zich steeds mee met het leven van de klant. Ook zie ik volop kansen om te groeien door de aandacht die Albert Heijn heeft voor lokale betrokkenheid en lokaal aanbod. ”

Marit van Egmond, CEO Albert Heijn: “Het is mooi dat we weer een nieuwe ondernemer kunnen verwelkomen bij Albert Heijn. Ik kijk uit naar de samenwerking met Chris Marinus, een ervaren en gedreven ondernemer met lokale betrokkenheid. En natuurlijk ben ik blij dat we lekker, gezond en gevarieerd eten nu ook bereikbaar maken voor iedereen in Rolde en omgeving.”

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) dient nog de goedkeuring te verlenen aan de overstap van PLUS naar Albert Heijn

Bekijk ook