Carrière Uitzendbureau opent vestiging in Tilburg

Carrière Uitzendbureau heeft afgelopen vrijdag een nieuwe vestiging geopend aan de Koningshoeven in Tilburg. Franchisenemer van deze vestiging is Wijnand van Dommelen. 

“Wijnand heeft een internationale carrière binnen de consultancy en business development bij diverse organisaties achter de rug. Echter, Wijnand wilde altijd al een eigen business runnen. Vanuit deze ondernemersgeest is Wijnand voor zichzelf begonnen; eerst met MobiSafe B.V. en later met IBT groep. Als directeur is Wijnand, in de huidige markt, met het belang en de noodzaak van flexibel personeel in aanraking gekomen”, vertelt een woordvoerder van de formule. 

“Door nauwe samenwerking met uitzendbureaus nam mijn interesse in het uitzendvak steeds meer toe. Het kort cyclische proces en het tot stand brengen van duurzame arbeidsrelaties, met direct zichtbaar resultaat, is wat mij aantrok. Ik wil graag zelfstandig zijn, maar wel onderdeel uitmaken van een ambitieuze uitzendorganisatie met een landelijke dekking. Na het oriënteren op mijn mogelijkheden merkte ik al snel dat mijn visie het beste bij de formule en cultuur van Carrière Uitzendbureau past”, vertelt Wijnand.

Vanuit Tilburg specialiseert Wijnand zich in de logistiek en productie. Hij zal voornamelijk uitvoerend personeel bemiddelen. 

Bekijk ook