Career Factory opent nieuwe vestiging in Den Haag

Career Factory breidt haar werkgebied uit in de Randstad, op 15 januari opende Career Factory Den Haag haar deuren. De nieuwe Haagse vestiging wordt gerund door franchiseneemster Caroline Wetselaar.

Caroline heeft ruim 25 jaar gewerkt bij uitgeverijen als Wolters Kluwer, Sanoma en ANWB Media, eerst als marketing manager en later als product manager op het gebied snijvlak van business, conceptontwikkeling en techniek. Caroline gaf leiding aan een vast team en huurde daarnaast extra en tijdelijke kennis in: “Ik genoot ervan wanneer ieders expertise gerespecteerd werd en tot zijn recht kwam. De professional was trots op zijn werk en het resultaat optimaal.” 

Caroline richt zich op het bemiddelen van professionals in (online) marketing en communicatie, e-commerce, productmanagement en digital business development.
“Ik wil graag een betekenisvolle bijdrage leveren. Verbinden en communiceren zijn belangrijke drijfveren, evenals de behoefte aan vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Het fijne van Career Factory is dat ik me bezig kan houden met waar ik het meeste energie van krijg: het tot stand brengen van de juiste match. Dat wil ik doen op resultaatgerichte, innovatieve en creatieve wijze”, aldus Caroline.

Bekijk ook