Broodje Ben van start in Houten

Afgelopen week werd het Broodje Ben franchisecontract getekend voor Houten. Franchisenemer Tim van Veen is afgelopen maandag met zijn Broodje Ben verkoopwagen gestart in Houten.

Tim is al jaren werkzaam in de horeca en ziet het als een uitdaging om het in ‘Utreg’ beroemde ‘Broodje Ben’ nu ook in nabij gelegen Houten op de kaart te zetten. De vergunning voor de verkoopwagen was snel geregeld en nu is deze wagen, in de ‘Broodje Ben’ huisstijl in het centrum van Houten te vinden.
 
“Ik had al jaren de ambitie om te gaan ondernemen. Broodje Ben is de perfecte match: een puur en helder concept. Iedereen houdt immers van een lekker broodje! Aansluiten bij een franchiseconcept, waardoor ik het wiel niet hoef uit te vinden, maakt ondernemen nu voor mij mogelijk!”, vertelt Tim enthousiast.

Als ervaren horecaman ziet Tim veel kansen in zijn eigen gemeente Houten: “Het winkelend publiek, scholieren en bedrijven in Houten kunnen eerdaags bij Broodje Ben Houten hun vers gemaakte broodje bestellen aan de kraam. Via de elektrische bakfiets is het binnenkort ook mogelijk om grotere bestellingen te plaatsen die wij op locatie bezorgen.”

Franchisegevers Martin en Ingrid van Petten zien in Tim een waardevolle  aanvulling in hun franchiseconcept: “De ervaring en proactieve, ondernemende houding van Tim zullen zeker een positieve  bijdrage  leveren aan het franchiseconcept Broodje Ben. Broodje Ben Houten wordt vast en zeker een succes! Wij zullen Tim en zijn team ondersteunen waar we kunnen.”

“Wij bieden geïnteresseerden sinds kort via een toegankelijke  franchiseconstructie aan hun eigen Broodje Ben kiosk of verkoopwagen te beginnen. In een aantal (grote) steden zijn we al concreet met ondernemers bezig om een juiste locatie voor de kiosk of kraam te vinden. We krijgen heel veel aanvragen. Broodje Ben spreekt aan: Broodje Ben  is ‘gewoon’ en ‘goed’. Wij staan  dan ook te popelen om het succes van onze formule met nieuwe ondernemers te delen!”, aldus Martin. 

Bekijk ook