Björn Kuipers opent 650e Jumbo

Jumbo Kuipers opent op 15 mei de deuren van een nieuwe supermarkt in de omgebouwde EMTÉ winkel aan de Lange Voor in Denekamp. Franchisenemers Björn en Marlies Kuipers zijn trots op hun nieuwe winkel: “We hopen van de klanten in Denekamp ook echte Jumbo fans te maken, net als in Oldenzaal. Dat doen we door hen te laten profiteren van de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service.

Daarnaast verrassen we ze óók met onze nieuwste inzichten op het gebied van foodbeleving en klantgerichtheid. Onze supermarkt telt ruim 1.000 vierkante meter winkelplezier. Samen met onze enthousiaste medewerkers kijken wij uit naar deze volgende stap en verwelkomen wij voormalige klanten van EMTÉ en nieuwe klanten in een mooie échte Jumbo Kuipers winkel.”

650e Jumbo winkel

De opening van deze nieuwe supermarkt door Jumbo Kuipers is extra feestelijk: het is de 650e Jumbo winkel in Nederland. De supermarktketen heeft met het bouwen en verbouwen van nieuwe Jumbo winkels, en het ombouwen van oud-EMTÉ winkels, een snelle groei doorgemaakt. Momenteel openen er iedere week 1 tot 4 nieuwe Jumbo winkels. Hierdoor is Jumbo uitgegroeid tot het 2e supermarktbedrijf van Nederland.

CEO Frits van Eerd over de opening: “We zijn trots dat we weer een groot aantal nieuwe Jumbo winkels aan ons netwerk kunnen toevoegen. Ook van alle nieuwe klanten die we hierdoor mogen begroeten, willen we échte fans maken. Dat doen we niet alleen door hen te laten profiteren van de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. We gaan ze óók verrassen met onze nieuwste inzichten op het gebied van foodbeleving en klantgerichtheid. Samen met al onze enthousiaste medewerkers kijk ik enorm uit naar deze volgende stap in de ontwikkeling van Jumbo.”
 

Bekijk ook