Björn Kuipers heeft Beste Jumbo winkel van Nederland

Voetbalscheidsrechter Björn Kuipers is uitgeroepen tot Beste Jumbo-franchisenemer van Nederland. Zijn Jumbo winkel in Oldenzaal mag zich komend jaar de beste Jumbo winkel van Nederland noemen. Gevolgd door Jumbo Veldhoven en Jumbo Heine Eerbeek die de 2e en 3e plaats behaalden. De winkel van franchisenemer Björn Kuipers en zijn vrouw Marlies Kuipers behaalde ook in de tussenrondes en met de waardering van Jumbo’s 7 Zekerheden de hoogste scores.

“Ik ben ontzettend trots op alle medewerkers van Jumbo”, vertelt Frits van Eerd, CEO van Jumbo Supermarkten. “De betrokkenheid en de wil om samen de beste prestatie neer te zetten, is inspirerend. Deze inzet in combinatie met de unieke Jumbo formule is kenmerkend voor het succes van de winkels. Maar, zoals bij iedere wedstrijd, kan er maar één winnaar zijn. Dit jaar stak Jumbo Oldenzaal er met kop en schouders bovenuit. Een geweldige prestatie!”, aldus Van Eerd.

Jury

In de afgelopen anderhalve maand zijn ruim 500 juryleden in teams op pad gegaan om alle Jumbo winkels van Nederland te waarderen. De juryteams, bestaande uit verschillende medewerkers - van filiaalmanager en ondernemer tot kantoormedewerker en directielid - bekeken de winkels door de ogen van de klant. De 3 Jumbo winkels met de hoogste score zijn bekroond met een Gouden Jumbo. Daarnaast zijn prijzen uitgereikt op winkelniveau, afdelingsniveau en voor de uitvoering van Jumbo’s 7 Zekerheden.
In het aankomende Franchise+ vakblad staat een interview met Björn Kuipers. Abonnement of gratis proefnummer aanvragen?

Bekijk ook