De biketour van Bagels & Beans voor aspirant-franchisenemers

Het was een succes vorig jaar zomer: de Biketour langs meerdere vestigingen om letterlijk een kijkje in de keuken te nemen. Ook dit jaar kan iedereen die interesse heeft in een eigen Bagels & Beans zich aanmelden. De Amsterdamse fietstocht vindt plaats op zaterdag 24 juli.

De Bagels & Beans Biketour is een actieve maar toch informele en laagdrempelige manier voor potentiële bagelbazen om vrijblijvend kennis te maken met de succesvolle daghorecaformule. Deelnemers krijgen een kijkje in meerdere keukens en de mogelijkheid om al hun vragen te stellen aan de mensen die al een Bagels & Beans runnen. Het peloton wordt aangevoerd door Cathy Kroone, verantwoordelijk voor expansie, en Lizan van der Pol, mede-eigenaar van Bagels & Beans.

Ins en outs

Het aantal vestigingen is de afgelopen jaren  behoorlijk toegenomen en die groei zet Bagels & Beans de komende jaren door. Deelnemers aan de Biketour profiteren van informatie uit eerste hand over de kansen die er zijn voor aankomende franchisenemers. Verder is er alle ruimte om de ins en outs van het ondernemerschap te bespreken. Denk aan zaken als het vinden van een geschikte locatie, de financiële administratie en het leidinggeven aan medewerkers.

'Franchiseformule Bagels & Beans kijkt vol vertrouwen naar de toekomst', laat mede-eigenaar Lizan van der Pol weten. 'Bagels & Beans is een gezond en uniek bedrijf en we hebben zelfs midden in de lockdown nieuwe locaties geopend. Met de Biketour willen we iedereen die denkt aan zelfstandig ondernemerschap met een eigen Bagels & Beans de kans geven om te ervaren hoe dat in de praktijk werkt. De Amsterdamse Biketour was vorig jaar een groot succes, en dat verwachten we nu weer!’

Biketour Amsterdam

  • Zaterdag 24 juli van 14.01-17:02 uur
  • Startpunt: de allereerste Bagels & Beans in de Ferdinand Bolstraat
  • Route: Ferdinand Bolstraat, IJdock, en via de pont naar de NDSM-werf

Over Bagels & Beans

Bagels & Beans is sinds 1996 de vrijplaats voor bagels, koffie en geluk. Een plek waar de waan van de dag plaatsmaakt voor een moment van rust en iets lekkers. Koffie of thee met iets erbij, een belegde bagel, bijvoorbeeld met creamcheese of de vegetarische Paddoburger, of een van de salades, sappen of healthy bites. Vers bereid, klaar terwijl je lacht. De typische Bagels & Beans-sfeer met nadruk op persoonlijke aandacht en ambachtelijkheid heeft de afgelopen 25 jaar steeds meer fans gemaakt. Gelukkig maar, het is een bewezen medicijn tegen de gejaagdheid die onze levens tegenwoordig kenmerkt.