Ben Dekker: 40 jaar franchisenemer bij McDonald’s

In het bijzijn van hun collega-franchisenemers en de directie van McDonald’s in Nederland werden Ben Dekker en Arlec Delgorge in het zonnetje gezet door Manu Steijaert, algemeen directeur van McDonald’s Nederland. Ben Dekker omdat hij dit jaar 40 jaar franchisenemer is bij McDonald’s en Arlec Delgorge omdat hij is uitgeroepen tot Franchisenemer van het jaar van McDonald’s in Nederland. 

Ben Dekker heeft zijn organisatie uitgebouwd naar 8 McDonald’s restaurants in Oost-Nederland, met in totaal zo’n 600 medewerkers. De Gelderse franchisenemer nam de erkenning voor zijn verdiensten van de afgelopen jaren dankbaar in ontvangst.

Arlec Delgorge nam in 2004 het McDonald’s restaurant in Ridderkerk over. In januari 2015 is daar het restaurant aan de Groene Hilledijk in Rotterdam bijgekomen. 

“Wij zijn zeer trots op deze twee franchisenemers”, aldus Manu Steijaert. “Ben Dekker is een zeer inspirerende en trouwe franchisenemer van McDonald’s en een voorbeeld voor zijn collega’s. Ben heeft een grote bijdrage geleverd aan de professionalisering van McDonald’s in Nederland en was betrokken bij de oprichting van het Ronald McDonald Kinderfonds in Nederland.” Manu Steijeart merkt dat Arlec Delgorge erg trots is op het merk McDonald’s. “Zijn kennis van zaken, vaak tot op detailniveau, en het zeer succesvol veranderen van één van zijn restaurants maken dat wij met trots Arlec hebben uitgeroepen tot Franchisenemer van het jaar van McDonald’s in Nederland.”

Op de foto vlnr: Manu Steijaert en Ben Dekker

Bekijk ook