Baskin-Robbins wil in 2018 3 vestigingen openen in Nederland

Baskin-Robbins, ’s werelds grootste ijsketen, komt naar Nederland. Het Amerikaanse merk gaat in Nederland hun nieuwste ice cream bakery concept lanceren.

“We beginnen met het uitrollen van de formule in eigen beheer, wellicht in de toekomst via franchise. Zowel stand-alone vestigingen als shop-in-shop is mogelijk, in het begin zullen de vestigingen vooral stand-alone vestigingen zijn. De komende jaren verwachten we 15 – 20 vestigingen in Nederland te openen, dit jaar worden er 3 vestigingen geopend”, vertelt Roberto Fava tegen Franchise+.

Baskin-Robbins is onderdeel van Dunkin’ Brands International. De ijsketen opent deze lente haar 1e winkel in Nederland. “We zijn heel verheugd om Baskin-Robbins verder uit te breiden in Europa met het team van Amba Daoud B.V., zij hebben op een geweldige wijze Dunkin’ Donuts in Nederland gelanceerd”, aldus John Varughese, Vice President van Dunkin’ Brands International. “We kijken er erg naar uit om ook met hen Baskin-Robbins’ brede selectie van heerlijke ijssmaken, creatieve ijscakes, milkshakes en smakelijke ijs traktaties in Nederland uit te rollen.”

“Nu is het juiste moment om Baskin-Robbins’ wereldberoemde ’31 smaken’ premium ijs, naast een grote range aan andere ijstraktaties, in Nederland te introduceren”, aldus Nabil Besali, eigenaar van Amba Daoud B.V.. “Onze Baskin-Robbins stores zullen ook heerlijke drankjes en andere baked goods bevatten, om onze bezoekers optimaal te kunnen bedienen. We kijken er naar uit om onze eerste shop te openen deze lente, meerdere vestigingen zullen in de komende maanden volgen.”

Naast het vaste assortiment van ijs en andere frozen desserts gaat Baskin-Robbins in Nederland ook verschillende drankjes en gebak verkopen zoals lattes, warme chocolademelk, versgebakken Belgische wafels, crêpes, churros en cookies en brownies.

Baskin-Robbins heeft momenteel meer dan 7.900 restaurants in 53 landen over de hele wereld, waaronder meer dan 400 winkels in Europa.