Baskin-Robbins opent 4e vestiging in Nederland

Baskin-Robbins opent op 28 februari een vestiging in Almere. Na openingen in Utrecht, Tilburg en Amsterdam is het nu de beurt aan Almere om het ijsmerk van het Amerikaanse merk te presenteren. 

Baskin-Robbins, sinds 1945 actief op het gebied van (ijs)smaakinnovaties, werd voor het eerst in de lente van 2018 geïntroduceerd in Nederland met haar 1e vestiging in Utrecht. “We zijn erg enthousiast over het behaalde succes van Baskin-Robbins in Nederland en kijken uit naar onze volgende uitdaging met het openen van de nieuwe vestiging in Almere”, aldus Nabil Besali, master franchisenemer van Baskin-Robbins in Nederland.

Baskin-Robbins Almere

De Baskin-Robbins store wordt een ruime vestiging met een oppervlakte van 120 m2, 40 zitplaatsen binnen en 60 terrasplaatsen. Naast het vaste assortiment van ijssmaken en andere frozen desserts heeft deze nieuwe vestiging een selectie van drankjes en andere klassieke baked goods, zoals lattes, warme chocolademelk, versgebakken Belgische wafels, crêpes, churros, cookies en brownies.

Over Baskin-Robbins

Baskin-Robbins heeft meer dan 7.900 winkels in 53 landen over de hele wereld verspreid. Het merk heeft meer dan 1.300 ijssmaken en ze bieden op maat gemaakte ijsjes, bevroren drankjes en ijscoupes. 

Bekijk ook