Benoeming nieuwe Country Manager Lekkerland

Na 5,5 jaar treedt Henk-Jan Peterse per 31 december terug als Country Manager Lekkerland Nederland B.V. Hij zal opgevolgd worden door Freek van Beek.
 
“Ondanks de overwinning op zijn ziekte, laat Henk-Jan’s huidige gezondheidssituatie hem niet toe zijn rol als Country Manager te continueren”, legt Patrick Steppe, Chief Executive Officer van Lekkerland Groep, uit. “Ik wil Henk-Jan bedanken voor zijn jarenlange inzet, betrokkenheid én onze samenwerking. Hij zal Lekkerland in de toekomst blijven supporten met zijn kennis en ervaring.”
 
Freek van Beek (46) wordt benoemd tot nieuwe Country Manager Lekkerland Nederland B.V. Hij begon zijn carrière bij Lekkerland in Nederland 4 jaar geleden als directeur Inkoop en Category Management en lid van het Management Team. “Ik ben zeer verheugd dat Freek de verantwoordelijkheid voor Lekkerland Nederland op zich neemt in de rol van Country Manager. Freek, die het bedrijf goed kent, heeft alle kwaliteiten en ervaring die nodig zijn deze rol goed te kunnen vervullen”, verwoordt Patrick Steppe.
  
Freek van Beek blijft voorlopig ook verantwoordelijk voor Inkoop en Category Management, totdat zijn opvolger is benoemd. 

Over de Lekkerland Groep

De 4.800 medewerkers leveren aan ruim 91.000 verkooppunten in 6 Europese landen. Tot de klanten behoren onder meer benzinestations, kiosken, bakkerijen, voedingsretailers, fastfoodketens en tabak- en gemakzaken.

Freek van Beek

Lekkerland bestaat al meer dan 60 jaar. Wij zijn uitgegroeid tot een (food)servicepartner met een uitgebreid assortiment in food en non-food én ruim 90.000 verkooppunten in 6 Europese landen. Wij zijn dé convenience-specialist voor ondernemers die hun klanten gemak willen bieden.