Franchisenemers werven met Social Media Advertenties

Social Media Advertenties zijn dé toevoeging voor een franchiseformule in haar franchise marketingmix voor het werven van nieuwe franchisenemers. Social Advertising maakt het mogelijk om uw doelgroep te bereiken door middel van zeer specifieke targeting. Onze experts zijn gespecialiseerd in het bereiken van uw doelgroepen op het juiste moment, met de juiste content aan de hand van de bruikbare data die de social profielen bieden. Door dit te combineren in de juiste marketingmix met een goed converterende landingspagina kunnen kandidaten aangezet worden tot actie.

Waarom franchisenemers werven via Social Media?

Social Media is voor velen onderdeel van het dagelijks leven. Vrijwel de gehele beroepsbevolking van kan via Social Mediaplatformen bereikt worden. Maar er zijn nog andere, misschien wel belangrijker, voordelen die adverteren op Social Media tot een waardevolle investering maken.

Brand awareness

Er is geen betere manier om mensen bewust te maken van het bestaan van uw formule. En dit allemaal op basis van hun individuele kenmerken, interesses en gedrag uit het verleden. Likes, shares, tags en opmerkingen kunnen in een zeer korte tijd bij uw doelgroep een buzz creëren.

Verbeterde conversieratio's

Door de manier hoe Social Media advertenties worden weergegeven en hoe nauwkeurig ze worden getarget, is het minder waarschijnlijk dat ze tegen de natuurlijke weerstand van mensen stuiten. Reageren op social advertenties voelt net zo natuurlijk als gemakkelijk; aanmeldingen en informatie aanvragen zijn slechts een muisklik verwijderd. Om al deze redenen biedt adverteren via Social Media een van de hoogste conversieratio's van elk marketingmedium.

Marketinginzichten

Onze experts kunnen zowel het merksentiment als campagneprestaties meten via advertentievertoningen, advertentiebetrokkenheid, vermeldingen, verkeer dat naar de website wordt geleid en het aantal gegeneerde leads. Ze kunnen ook zien wat bij welke doelgroep werkt en campagnes en merkstrategieën op een tijdige, kosteneffectieve manier verfijnen.

Aantrekkelijke ROI

Social Advertising is een relatief goedkope benadering die ultraspecifieke gebruikersgegevens en ongeëvenaarde targetingmogelijkheden biedt. Met name bij langer lopende campagnes kunnen wij eenvoudig advertentieprestaties optimaliseren en kan je als franchiseformule rekenen op stabiel hoge aantallen geïnteresseerde kandidaten. 

Leadgeneratie via Social Media Advertenties

Een van de waardevolle aspecten van adverteren op sociale media is het vermogen om doelgroepen te bereiken waar ze veel van hun vrije tijd doorbrengen. Franchise+ helpt u de kloof te overbruggen tussen uw organische aanwezigheid op sociale media en uw behoefte om consistent leads te genereren op Facebook, Instagram en LinkedIn.

Facebook (met dochterbedrijf Instagram) heeft de grootste gebruikersbasis van elk Social Media platform en het grootste deel van de display-advertenties. Facebook biedt ook de hoogste ROI. Facebook herziet als marktleider voortdurend zijn "relevantie diagnostiek" om de meest bruikbare gegevens te leveren en efficiënte advertentie-resultaten te verzekeren.

LinkedIn is 's werelds meest toonaangevende carrière- en professionele netwerkgerichte site. LinkedIn is hiermee hét zakelijke sociale netwerk. Binnen LinkedIn zijn er veel verschillende advertentievormen en uitgebreide targetingmogelijkheden om de doelgroep effectief te bereiken. 

Hoe we te werk gaan:

  • Gespecialiseerde targeting: we onderzoeken uw markt om een ​​doelgroep te ontwikkelen die weerspiegelt wie uw kandidaten werkelijk zijn.
  • Locatie gerichte targeting: Facebook, LinkedIn en andere reguliere Social Media platformen bieden een breed spectrum aan opties voor locatiegericht targeting, die we kunnen inzetten op basis van de doelstelling.
  • Testen en optimaliseren: Omdat sociale media in realtime resultaten verzamelen, werkt Franchise+ doorlopend aan het verbeteren van de ROI. Dit doen we door uw campagnes continu te optimaliseren, testen en updaten en de pijnpunten van uw doelgroep strategisch weg te nemen. Zo worden de kosten per lead (kandidaat-franchisenemer) voor uw franchiseformule steeds lager en worden uw resultaten steeds beter.

Bent u klaar om te werven met Social Media?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om werven via Social Media aan uw marketingmix toe te voegen? Laat uw gegevens hieronder achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!