Zorgmaatje aan Huis Nederland

  Zorgmaatje aan Huis Nederland, georganiseerd in regio's met een landelijke dekking, zet betrokken, vriendelijke en betrouwbare Zorgmaatjes in om de mantelzorgers te ontlasten en het leven van de cliënten aangenamer te maken.

  In elke regio is hun eigen Zorgondernemer het eerste aanspreekpunt voor de cliënten. Deze Zorgondernemer kent de omgeving goed en is gemakkelijk bereikbaar. Hij of zij gaat in gesprek met de cliënten, stemt de gewenste aanvullende mantelzorgbehoeften af en biedt passende ondersteuning.

  De Zorgmaatjes bij Zorgmaatje aan Huis hebben bewust gekozen voor de rol van aanvullende mantelzorger. Ze voelen mee met de cliënten en ervaren vreugde als de cliënten dat ook doen. Deze Zorgmaatjes zijn niet alleen plezierig gezelschap, maar bieden ook begeleid vervoer, verrichten kleine huishoudelijke taken of doen even snel boodschappen. Ze helpen bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen van de cliënten en bevorderen hun zelfredzaamheid.

  Zorgmaatje aan Huis selecteert Zorgmaatjes met een achtergrond die aansluit bij de specifieke behoeften van de cliënten. Ze maken zorgvuldige keuzes en stellen een Zorgmaatje eerst aan de cliënt voor. Pas nadat de cliënt akkoord gaat, gaat het Zorgmaatje aan de slag. Elk Zorgmaatje beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag en draagt bij binnenkomst een goed zichtbare badge voor herkenbaarheid.

  De Zorgondernemers van Zorgmaatje aan Huis zijn betrokken en gedreven ondernemers, die op franchisebasis aan de organisatie verbonden zijn. Ze werken op uniforme wijze en gebruiken de ondersteunende middelen en werkwijzen van Zorgmaatje aan Huis Nederland. Bij deze gemotiveerde Zorgondernemers stromen ondernemerschap en maatschappelijke betrokkenheid door de aderen.

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Aantal vestigingen
  35
  Entreegeld
  €0
  Benodigd eigen vermogen
  €0
  NFV lid
  Ja