TING studiecoaching

TING coacht middelbare scholieren bij het huiswerk maken (leren plannen en leren leren) en bij de voorbereiding op toetsen en examens. Bij dit coachen gaat het erom dat de jongeren zich bewust worden van het eigen zelfsturend vermogen, gebaseerd op reflectie: hoe doe ik het nu, hoe kan het anders, en wat spreek ik daarover met mijzelf af?! Dit vermogen wordt voortdurend aangesproken met het doel mooie(re) schoolresultaten te behalen.

‘Word je eigen leider!’ heet de aanpak, waarbij het ook gaat om het trotse weten het ZELF te kunnen en te hebben gedaan, in plaats van te zijn ‘voortgesleurd’ door docenten, ouders, begeleiders. Pijlers in de aanpak van TING: 'De 7 gewoonten die jou succesvol maken’ van Stephen Covey , gedifferentieerd aanbod van studie- en leertips/-technieken en: een unieke (eenvoudig aan te leren) planmethode, die ook na het voortgezet onderwijs behulpzaam is.

Om te beginnen als franchisenemer bij TING moet je een afgeronde HBO- of WO-opleiding hebben. Daarnaast is het belangrijk dat je ondernemingservaring hebt en dat je in staat bent zaken helder te verwoorden. 

Geïnteresseerd in deze formule?
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
2013
Aantal vestigingen
4
Entreegeld
€2.500
Benodigd eigen vermogen
€2.500