't Zusje

  Ondernemen bij een restaurant van ’t Zusje Franchise: waar de gast weer écht gast is

  Heb je altijd al een eigen restaurant willen runnen? Wil je daarbij graag de gasten verrassen met heerlijke gerechtjes en een ongedwongen sfeer? Dan is franchisenemer worden bij een van de restaurants van ’t Zusje Franchise iets voor jou!

  ’t Zusje biedt een restaurantervaring die je minstens één keer in je leven mee moet maken. Wie weet ben jij de volgende franchisenemer die de gasten de tijd gunt om te genieten van het heerlijke tapasconcept.

  Waarom franchisenemer worden bij ’t Zusje?

  Heb jij altijd al gedroomd van het opzetten van een eigen restaurant? Dan is franchisenemer worden bij een van de restaurants van ’t Zusje de perfecte kans voor jou.

  Het tapasconcept van ’t Zusje is van a tot z uitgedacht. Alles verloopt volledig centraal, waardoor alle vestigingen dezelfde uitstraling en sfeer hebben. De gast kiest bij ’t Zusje uit een ruim aanbod tapasgerechten. Hier hoef je zelf verder niet meer over na te denken! Daarbovenop biedt ’t Zusje hele sterke ondersteuning aan haar franchisenemers.

  Geniet van optimale ondersteuning

  Voordat jij aan de slag gaat met het opzetten van jouw eigen ’t Zusje vestiging komt er eerst ondersteuning vanuit de organisatie. Je kunt ervoor kiezen om bij een bestaande ’t Zusje vestiging te gaan werken. Zo doe je vooraf al meer kennis op.

  Daarnaast zorgt ’t Zusje ervoor dat je alle benodigde kennis en vaardigheden in huis hebt om een optimaal succes te behalen met jouw nieuwe onderneming. Denk hierbij aan trainingen voor Bork, Loondesk, InOne, Gast is Koning en YourBi. Ook zal je gebruik kunnen maken van de online academie, die je kan vinden via de medewerkers app.

  Verder zal ’t Zusje je ook ondersteunen met verschillende vormen van marketing. Dit kun je inzetten om de werving van medewerkers te promoten én om gasten naar je restaurant te krijgen. Daarnaast is er genoeg administratieve ondersteuning, zodat jij je helemaal kunt focussen op het ondernemen van jouw ’t Zusje vestiging.

  Kies jij voor ’t Zusje Franchise?

  We zetten alle voordelen nog een keer op een rij:

  •  Stap in een snel groeiend restaurantconcept;
  •  Geniet van de naamsbekendheid van ’t Zusje;
  •  Kies voor een eigenzinnig tapasconcept;
  •  Geniet van goede ondersteuning, waarbij alles centraal verloopt;
  •  Verbind jezelf met de collega-franchisenemers van ’t Zusje;
  •  Maak een vliegende start met jouw horecadroom. 

  ’t Zusje tilt jouw onderneming direct naar een hoger niveau. Start jouw carrière als restauranthouder goed en kies voor ’t Zusje.

  Wil jij franchisenemer worden bij ’t Zusje?

  Wacht niet langer en neem vrijblijvend contact op! Ontdek de fantastische mogelijkheden die zij te bieden hebben. Aarzel niet, want dit is jouw kans om deel uit te maken van ’t Zusje succesverhaal.

  Over ’t Zusje

  ’t Zusje begon als een idee in het Brabantse Uden. Bij Brasserie de Baron, kwam eigenaar Peter Smits op het idee om weer echt contact met de mensen te creëren.

  “Ik wilde ervoor zorgen dat onze gasten ook écht contact met elkaar hadden. Gezellig samenzijn, oprechte aandacht voor elkaar en dat de hele avond, dat was het idee. We besloten onze gerechtjes in kleinere porties aan te bieden. Zo konden onze gasten meerdere dingen proeven en proberen én brachten ze automatisch meer tijd met elkaar door. Het werd een enorm succes. We besloten op zoek te gaan naar een nieuwe locatie voor een zusje van de Baron. En daarmee was ’t Zusje een feit.”

  Met aandacht voor alle details

  ’t Zusje is inmiddels uitgegroeid tot een franchisenetwerk met 33 vestigingen. En elk Zusje heeft iets unieks, iets bijzonders óf staat op een unieke locatie. Karakter is belangrijk. Ze proberen altijd diezelfde knusse, gezellige sfeer neer te zetten. Dat warme, fijne gevoel waar ’t Zusje naar streeft, bereik je alleen door aandacht voor details te hebben. Alles moet gewoon kloppen.

  Klassieke kaart met gerechten van het seizoen

  Naast dat ’t Zusje gekenmerkt wordt door de gastvrijheid en het unieke interieur, zijn de smaakvolle gerechtjes van onmisbare waarde. ’t Zusje wisselt vier keer per jaar van kaart, zodat ze met de seizoenen meebewegen. Er is een klassieke kaart, maar wél met een moderne twist.

  In de keuken is ’t Zusje creatief. Er worden leuke en verrassende smaakcombinaties bedacht, maar er wordt ook rekening gehouden met de herkenbaarheid waar de gasten van houden. Op de kaart staan bijvoorbeeld creatieve gerechten als Macaron van rode biet en Jackfruit stoof, maar ook klassiekers als Oma’s draadjesvlees en Carpaccio. Ook voor vegetariërs is er genoeg keuze. Gasten komen naar ’t Zusje voor lekkere tapas, een bourgondische lunch, een lekker kopje koffie of een heerlijke borrel.

  Franchise met tapasconcept: Avondvullend bourgondisch genieten

  De versbereide tapas zijn de trots van ’t Zusje. Het zijn kleine en complete gerechtjes. Met het tapasconcept onderscheidt de franchiseketen zich van andere restaurants. Ieder rondje kunnen de gasten weer “bourgondisch genieten”. Geen kort etentje, maar een avond lang genieten van lekkere gerechtjes. Dat maakt uit eten gaan extra gezellig! En hiervoor is meer dan voldoende tijd: bij ’t Zusje is maar één bezetting per avond.

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  2012
  Aantal vestigingen
  34
  Waarvan franchise
  29
  Entreegeld
  €45.000
  Franchise fee
  8%
  Totale investering
  €1.200.000
  Benodigd eigen vermogen
  €200.000
  NFV lid
  Ja