O'Tacos

  O'Tacos is een fastfoodketen die gespecialiseerd is in het aanbieden van "Franse tacos" gevuld met verschillende ingrediënten zoals vlees, kaas, groenten en sauzen. Het bedrijf werd opgericht in Frankrijk in 2007 en heeft zich snel uitgebreid naar andere landen, waaronder België, Nederland, Spanje en Duitsland

   

  Snel, lekker en internationaal

  Het menu van O'Tacos biedt verschillende opties voor de grootte en vulling van de tacos, evenals de keuze uit verschillende sauzen en toppings. Het bedrijf richt zich op het aanbieden van betaalbare en snelle maaltijden voor een breed publiek en heeft daarom een uitgebreide menukaart met verschillende opties.

  O'Tacos heeft een sterke aanwezigheid op sociale media en maakt gebruik van influencer marketing om hun merk te promoten. Het bedrijf heeft ook een app ontwikkeld waarmee klanten maaltijden kunnen bestellen en betalen.

  Het bedrijf heeft de afgelopen jaren een snelle groei doorgemaakt en heeft momenteel honderden locaties wereldwijd. O'Tacos blijft zich uitbreiden en nieuwe markten betreden om hun klanten een unieke fastfoodervaring te bieden.

  Kernwaarden

  Het uitbreiden van hun keten doen ze doormiddel van franchising. Hun stijgende marktpositie realiseren ze aan de hand van 4 pijlers:

  • Exponentiële groei, niet beperkt door landsgrenzen.
  • Innovatie en creativiteit, de sleutelfactoren van succes
  • Expertise en hoge merknormen
  • Opleidingen op maat voor elke franchisepartner

  O'Tacos streeft dus naar een hoge klanttevredenheid door te berusten op de kennis en expertise van hun franchisenemers. Deze kennis wordt dan dus ook op maat overgedragen naar elke individuele franchisenemer wat als franchisegever een uniek traject is om aan te kunnen bieden.

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  2007
  Aantal vestigingen
  317
  Entreegeld
  €24.999
  Totale investering
  €350.000
  Benodigd eigen vermogen
  €80.000