Mano Bowls

  Het succes van Mano Bowls begon een aantal jaar geleden op de Aalmarkt in Leiden. Drie Leidse broers zijn na vele ontdekkingen op reis met een missie teruggekomen naar hun geboortestad. Uiteindelijk was de liefde voor Poké dusdanig groot, dat zij besloten hebben het roer om te gooien en hun eigen seafood shop – Mano Bowls – te openen.

  Betaalbaar, snel, duurzaam maar vooral laag in calorieën

  Mano Bowls gelooft dat iedereen een maaltijd verdient die ze een extra healthy boost geeft. De gerechten zijn dan ook even heerlijk als gezond en eerlijk voorbereid. Zo kan je samen genieten en 100% opgeladen weer maximaal presteren. Ook als iemand vegetarisch, veganistisch, glutenvrij, lactosevrij of halal wilt eten. Bij Mano’s is alles mogelijk.

  Creativiteit is een sleutel tot verandering, verbetering en vernieuwing. Bij Mano’s worden de Poke Bowls persoonlijk samengesteld door de gast. De unieke combinaties zorgen voor een maaltijd die past bij de voorkeuren van de klant. Het aanbod draagt bij een unieke ervaring; elke twist zorgt voor een explosie aan smaak!

   

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  2019
  Aantal vestigingen
  3
  Waarvan franchise
  1
  Entreegeld
  €7.000
  Franchise fee
  franchisefee 4-6% en marketingfee 1%
  Totale investering
  €75.000
  Benodigd eigen vermogen
  €25.000