Laserspace

  Laserspace is een indoor activiteiten centrum met een scala aan activiteiten voor alle leeftijden, waaronder lasertag, ekarten, klimwanden en iDance.

  De van origine Spaanse franchiseformule biedt een family entertainment centre voor kinderen vanaf 6 jaar tot volwassenen. Ook voor verjaardagen, schoolreisjes, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten. Daarnaast heeft de formule een LaserspaceRace centrum ontwikkeld waar de hoofdactiviteit elektrisch drift karten is in een futuristische omgeving met laser- en lichtshows.

  Laserspace zoekt franchisenemers

  Laserspace is op zoek naar franchisenemers om het concept uit Spanje naar Nederland te halen. De formule levert de franchisenemer alles wat nodig is om een eigen multi activiteiten centrum op te zetten gebaseerd op de laatste entertainment technologieën. Flexibel voor verschillende ruimtes en budgetten. Wij zetten het centrum in minder dan 10 dagen op, inclusief volledige decoratie, inrichting, apparatuur, bar en de daarbij behorende activiteiten. Daarnaast verzorgen wij de pre-opening advertentiecampagne en geven wij de startende franchisenemer een training op locatie met de bijbehorende manuals. Daarnaast staat ons team continu klaar voor support en ideeën. 

  In sommige gevallen staan we toe dat de franchisenemer zijn eigen Laserspace centrum bouwt volgens onze specificaties. Wij leveren alle bouwtekeningen en materialen en zorgen voor de Laserspace huisstijl.

  Het centrum moet over een ruimte van minimaal 400 vierkante meter en over voldoende parkeerplaatsen beschikken. Indien u beschikt over een eigen hal en op zoek bent naar een nieuwe activiteit voor deze ruimte, komen we ook graag met u in contact. We hebben geen strenge regels dus u kunt het centrum runnen zoals u zelf wilt. 

  Laserspace voordelen

  • Ruim exclusief gebied
  • Brede doelgroep
  • Een van de weinige centra waar kinderen en ouders samen kunnen spelen
  • Variatie aan activiteiten
  • Geen entreefee
  • Geen licentievergoeding
  • Haalbaarheidsonderzoek voor de uiteindelijke beslissing
  • Binnen 10 dagen klaar om van start te gaan
  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  2008
  Aantal vestigingen
  11
  Waarvan franchise
  11
  Entreegeld
  €0
  Franchise fee
  € 0
  Totale investering
  €180.000
  Benodigd eigen vermogen
  €100.000