INTO

  Om onze groeiambities waar te maken zijn we op zoek naar consultants die als zelfstandig ondernemer willen werken. Als franchisenemer bij INTO heb je de vrijheid van het ondernemerschap, maar met de ondersteuning van een grote organisatie. Een unieke mogelijkheid om te starten met ondernemen, terwijl je kunt rekenen op een gedegen en operationeel vangnet.

  INTO is de grootste leverancier op het gebied van telecommunicatie en de digitale werkomgeving voor Ondernemend Nederland. Wij begeleiden organisaties om de juiste keuze te maken bij de huidige technologische ontwikkelingen, en die van de toekomst. Dat doen we door zorgvuldig samengestelde diensten en oplossingen aan te bieden op het gebied van telecom en de digitale werkplek, inclusief adoptie, beveiliging en support. INTO baseert deze oplossingen altijd op bewezen technologie van onder andere Microsoft en de bekendste telecomproviders.

  Wij zijn op zoek naar meerdere kandidaten in diverse regio’s. Wat wij belangrijk vinden is dat je naast ondernemerschap ambities ook sterk ontwikkelde competenties hebt op het gebied van resultaatgerichtheid, organiseren, presenteren en vertrouwen. Verder vind je het leuk om een nieuwe klantenkring op te bouwen en nieuwe markten aan te boren waar je met het INTO portfolio succesvol kan zijn. Je vergeet daarbij niet om bestaande relaties te onderhouden en te ontwikkelen. Je bent in staat om kansen te identificeren en klantwensen te vertalen naar een waardevolle business case. Hierbij ben je en gesprekspartner van formaat.

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Aantal vestigingen
  35
  Waarvan franchise
  35
  Benodigd eigen vermogen
  €4.500