Intensity Perfumes

Met de niche parfums van Intensity is dat nu perfect mogelijk.  Het bedrijf werd opgericht in 2005 en de parfums van Intensity zijn nu te koop in 9 boetieks, met een ruime collectie van een 60-tal parfums en bijhorende cosmetica.
Uniek in het huidige parfum universum zijn de Intensity parfum ateliers waar je de klanten in groepjes de parfums laat ontdekken, hun verhalen vertelt over deze parfums en ze wat grondstoffen laat ruiken, een heuse belevenis! 
Elke distributeur wordt ondersteund door middel van product opleidingen, handleidingen, fotomateriaal voor eigen publiciteit en marketing en vermelding op de officiële Intensity website.

Het verzorgingsgebied van een Intensity vestiging is ongeveer 100.000 inwoners. De netto vloeroppervlakte van een locatie varieert van 50 tot 100 m2.  Je kan ook kiezen voor een shop in een shop (indien u bijvoorbeeld al een kledingzaak heeft), nodige oppervlakte is dan 10 à 15 m².   In het bepalen van de totale investering hebben we ook al rekening gehouden met circa 25.000 € voor het inrichten van je winkel, de overige 20.000 € zijn de stock en het entreegeld.

Geïnteresseerd in deze formule?
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
2005
Aantal vestigingen
9
Waarvan franchise
1
Entreegeld
€5.000
Totale investering
€45.000
Benodigd eigen vermogen
€18.000