ikwileenstartershypotheek.nl

Een eerste huis kopen is spannend. Er komt namelijk veel op starters af. Ze hebben een heleboel vragen en willen duidelijke antwoorden. Centrale vraag is natuurlijk hoeveel ze kunnen of mogen lenen en wie dit in hun regio snel, eerlijk en goedkoop in maatwerkvorm kan aanbieden. 

Bij wie slaagt de starter op de woningmarkt het snelst? Dat is een duidelijke vraag waarop wij een eerlijk antwoord hebben.

ikwileenstartershypotheek.nl is de specialist als het gaat om starters op de woningmarkt, simpelweg omdat wij onze klanten op heldere wijze wegwijs maken in het onoverzichtelijke labyrint van financieel advies, makelaardij, woonverzekeringen, notariaat en alle belangrijke randzaken die betrekking hebben op het kopen van een eerste huis. 

Onze deskundigheid maakt het mogelijk om efficiënt te werken, waardoor een hypotheektraject minder uren in beslag neemt dan gebruikelijk is in de branche.

Ook houden wij de kosten laag door niet op A1-locaties in het centrum van de stad te zitten. Wij komen niet bij onze klanten op bezoek, maar ontvangen ze in goed bereikbare kantoorruimtes in representatieve bedrijfsverzamelgebouwen, zodat we geen reistijd en vervoerskosten hoeven door te berekenen. Klanten zijn onze ambassadeurs en wij maken handig gebruik van social media om zo te besparen op reclamekosten.

Franchisenemers worden op alle vlakken ondersteund in hun ondernemerschap. Dit gebeurt grotendeels vanuit de centrale organisatie in Venlo, maar ook met de hulp van business partners. Zo blijft er altijd voldoende tijd over voor het allerleukste: tevreden klanten!

Geïnteresseerd in deze formule?
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
2019
Aantal vestigingen
3
Waarvan franchise
3
Entreegeld
€ 5.000
Jaarlijkse fee
€ 18.000
Eigen vermogen
€ 15.000