ikwileenstartershypotheek.nl

  Een eerste huis kopen is spannend. Er komt namelijk veel op starters af. Ze hebben een heleboel vragen en willen duidelijke antwoorden. Centrale vraag is natuurlijk hoeveel ze kunnen of mogen lenen en wie dit in hun regio snel, eerlijk en goedkoop in maatwerkvorm kan aanbieden. 

  Bij wie slaagt de starter op de woningmarkt het snelst? Dat is een duidelijke vraag waarop wij een eerlijk antwoord hebben.

  ikwileenstartershypotheek.nl is de specialist als het gaat om starters op de woningmarkt, simpelweg omdat zijn hun klanten op heldere wijze wegwijs maken in het onoverzichtelijke labyrint van financieel advies, makelaardij, woonverzekeringen, notariaat en alle belangrijke randzaken die betrekking hebben op het kopen van een eerste huis. 

  De deskundigheid van ikwileenstartershypotheek.nl maakt het mogelijk om efficiënt te werken, waardoor een hypotheektraject minder uren in beslag neemt dan gebruikelijk is in de branche.

  Ook houden zij de kosten laag door niet op A1-locaties in het centrum van de stad te zitten. Zij gaan niet bij klanten op bezoek, maar ontvangen ze in een eigen kantoor aan de rand van de stad of ze houden kantoor in een representatief bedrijfsverzamelgebouw, zodat reistijd en vervoerskosten geen item zijn. Klanten zijn ambassadeurs en zij maken handig gebruik van social media om zo te besparen op reclamekosten.

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  2019
  Aantal vestigingen
  6
  Waarvan franchise
  3
  Entreegeld
  €5.000
  Franchise fee
  € 19.920
  Benodigd eigen vermogen
  €15.000