HypotheekCompany

  HypotheekCompany helpt jou om te doen waarvoor klanten jou waarderen; relevante adviezen geven. Minder administratie, meer adviezen. Juist daarom hebben wij een uniek online platform, Splickr, gebouwd dat het proces versnelt en jouw klanten blij maakt!

  Waarom HypotheekCompany deelnemer worden?

  Het antwoord is makkelijk; omdat we het leuk vinden mensen te helpen. Daar worden we blij van. Daar halen we voldoening en plezier uit. Daar waarderen mensen ons ook voor. Wij houden ervan om te helpen. Als je het fijn vindt om geholpen te worden ben je bij ons aan het goede adres! HypotheekCompany; Helping People!

  Maak kennis met HypotheekCompany Helping People.

  Het behoud van jouw eigen identiteit als tussenpersoon en ondernemer staat voorop! Maar HypotheekCompany is Helping People. Daar waar jij hulp nodig hebt staan onze Helping People voor je klaar. Dit kan zijn op gebied van marketing, opleidingen, acceptatie, bemiddeling, software, compliance etc. Wij zijn geen harde franchise dus werken niet met een vaste fee per maand. Je betaalt gewoon voor wat je gebruikt; Per dossier een bedrag aan dossierkosten en een vast bedrag voor ons nieuwe online platform per maand ongeacht het aantal aanvragen en gebruikers. 

  Wij doen er dan ook alles aan om jou te helpen. Inmiddels zijn er 100 HypotheekCompany vestigingen door heel Nederland die ervaren wat HypotheekCompany Helping People is.
   

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  1999
  Aantal vestigingen
  100
  Waarvan franchise
  100
  Benodigd eigen vermogen
  €0