De Huizenbemiddelaar

  Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als zelfstandig ondernemer in de makelaardij of wil je jouw dienstverlening als financieel adviseur uitbreiden? Start nu bij De Huizenbemiddelaar Makelaardij in jouw regio je eigen makelaarskantoor.

  Eigen makelaarskantoor starten?

  Als zelfstandig makelaar ben je onderdeel van een moderne formule die zich continu door ontwikkelt. De Huizenbemiddelaar franchise helpen je met het vergroten van je kennis en netwerk en ondersteunen je bij je werkprocessen en uitstraling. Je krijgt toegang tot een website met een CRM-module en essentiële makelaarsdocumenten. Je leert als franchisenemer de ins en outs via een 3-daagse cursus omtrent NEN-inmeten, praktische bouwkunde en praktische makelaardijleer. 

  Gestart in 2004, is het bedrijf nu een landelijke organisatie met ruim 38 vestigingen verspreid over het hele land. De moderne formule ontwikkelt zich continu door en heeft inmiddels al meer dan 50.000 transacties achter haar naam staan.

  Harald Meuders

  Het gezicht achter deze succesformule is Harald Meurders. 

  “Ik ben ervan overtuigd dat als je commerciële kwaliteiten hebt en zelfstandig kan werken dat je vrij eenvoudig kan slagen als ondernemer bij De Huizenbemiddelaar. Een huis verkopen vraagt geen hogere wiskunde maar je moet wel weten wat je zegt, wat je doet en je dossiers goed op orde hebben. Wij helpen je daarbij zodat jij je kunt concentreren op waar je goed in bent, contacten leggen met potentiële klanten en de opdracht binnen halen."

  Wat biedt De Huizenbemiddelaar Makelaardij aan franchisenemers?

  Als franchisenemer kun je gebruikmaken van bestaande producten, diensten en ervaringen. De Huizenbemiddelaar biedt haar makelaars centrale ondersteuning op allerlei gebieden, zowel vakinhoudelijk als marketingtechnisch. 
  Je blijft volledig zelfstandig in jouw ondernemerschap, terwijl je wel profiteert van (de uitstraling van) een landelijke organisatie en onderstaande voordelen: 

  • Een uitgedacht concept
  • Veel vrijheid in het ondernemen
  • Starten met klein begin kapitaal
  • Geen verplichting van een fysiek kantoor 
  • Bewezen succes dus minimaal risico
  • Exclusief werkgebied 

  Voor verschillende regio’s worden nieuwe ondernemers gezocht!

  Ervaring in de makelaardij om een makelaars kantoor op te starten is niet noodzakelijk. Het maakt de opstartfase van jouw kantoor wél korter. De volgende kwalificaties worden gevraagd:

  • Minimaal een MBO opleiding
  • Minimaal 2 jaar commerciële buitendienst ervaring
  • Groot netwerk/actief in het verenigingsleven
  • Zelfstandig kunnen werken

  Ondernemersgeest gecombineerd met passie voor huizen

  Patrick van de Berg

  Patrick van den Berg ging jou al voor. Op 01 oktober 2018 is hij gestart met de franchisevestiging in Dordrecht. De jaren ervoor is hij werkzaam geweest als Sales Manager in diverse (bouw)- technisch gerelateerde branches.

  “Ik zocht een uitdaging in het vastgoed en heb deze gevonden bij De Huizenbemiddelaar. Mijn ondernemersgeest gecombineerd met mijn passie voor huizen, dat bleek een succes! Inmiddels heb ik de eerste 2 jaar bijna rond en ik wil nooit meer anders. De combinatie van mijn eigen manier van werken, netwerken en ondernemen binnen de zeer prettige cultuur van deze franchise is de sleutel tot succes gebleken. Op zakelijk én persoonlijk vlak, want ondanks de vaak vele werkuren voelt het minder stressvol dan voorheen in loondienst. Niet twijfelen dus, join the club!”

  Is je interesse gewekt, en ben je klaar om je eigen vestiging te openen? Wil je ook deel uit gaan maken van de succesformule van De Huizenbemiddelaar Makelaardij of wil je aanvullende informatie ontvangen.

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  2006
  Aantal vestigingen
  38
  Waarvan franchise
  37
  Entreegeld
  €1.250
  Franchise fee
  € 3.540
  Benodigd eigen vermogen
  €5.000