Huis & Hypotheek

  De Huis & Hypotheek-formule is onderdeel van CMIS Franchise. Met 49 kantoren in heel Nederland is Huis & Hypotheek een landelijk bekend consumentenmerk op het gebied van onafhankelijk financieel totaaladvies. De bekende naam biedt voordelen op het gebied van vertrouwen en herkenbaarheid. De klant weet je makkelijk te vinden.

  De ondernemer van Huis & Hypotheek heeft een sterke lokale binding. De Huis & Hypotheek-formule biedt gebruiksvriendelijke software, tools en promotiematerialen. Binnen de formule is er genoeg ruimte om zelfstandig te ondernemen en eigen kansen te creëren. Met de hulp van de Centrale Organisatie heb je alle financiële kennis bij de hand en ben je altijd op de hoogte van compliance, marketing, klantmanagement, ICT en online.

  De onafhankelijk financieel adviseur van Huis & Hypotheek onderneemt efficiënt en beschikt over een breed productaanbod van meer dan 30 geldverstrekkers. Klanten kunnen bij je terecht voor hypotheekadvies, pensioen, verzekeringsadvies en een serviceabonnement voor financiële zekerheid. Met de steun van CMIS Franchise ga je dus een stabiele en duurzame klantrelatie aan.

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Aantal vestigingen
  49
  Waarvan franchise
  49
  Entreegeld
  €9.000
  Totale investering
  €10.000
  Benodigd eigen vermogen
  €6.250