Get A Drip

Ben je op zoek naar een kans om samen te werken met een dynamisch en innovatief bedrijf die mensen in staat stelt on hun gezondheid en welzijn in eigen hand te nemen? Get A Drip, de grootste leverancier van het Vitamine Infuus in het Verenigd Koninkrijk komt naar Nederland en zoekt een partner om de eerste kliniek in de Westfield Mall of the Netherlands te openen. 

Gezond zijn is belangrijker dan ooit, dus het zou geen verrassing moeten zijn dat de kleine maar groeiende categorie IV-therapie wereldwijd steeds aantrekkelijker wordt. Heb jij drive en focus om patiënten te helpen hun beste en gezondste leven te leiden?

Als bekroond bedrijf met veel persaandacht in onder andere The Guardian, Telegraph, Daily Mail, Sun, GQ en Grazia, staat Get A Drip erom bekend de wellness-industrie te verstoren. Naast het uitgebreide menu bieden zij DNA-tests om klanten in staat te stellen hun lichaam de exacte voeding te geven die het nodig is op basis van hun unieke genetische samenstelling.

Get A Drip biedt jou nu de mogelijkheid om te profiteren van het merk Get A Drip en de groeiende markt.

Wat je als partner krijgt

Als partner van de Get A Drip-franchise, krijg je alle middelen die je nodig hebt om succesvol te worden:

 • Gebruik van het merk Get A Drip
 • Continue productonderzoek en -ontwikkeling
 • Op maat gemaakte papierloos CRM- en boekingssysteem
 • Marketing- en PR-materiaal, ondersteuning en doorlopende begeleiding
 • Ondersteuning bij digitale advertenties
 • Geautomatiseerd voorraadbeheersysteem
 • Een vijfdaagse intensieve training
 • 24/7 exclusieve toegang tot het Get A Drip-portaal voor voorraadbestellingen, marketing downloads, gemeenschapsondersteuning en voorschriften

De locatie: Westfield Mall of the Netherlands

In een groot gedeelte van de Randstad wonen welvarende stedelijke gezinnen, welvarende jonge professionals, midden inkomensgezinnen en jonge alleenstaande middeninkomens. Het verzorgingsgebied beslaat vier grote steden en vormt een belangrijke welvarende regio. 

Mall of the Netherlands speelt volgens de ontwikkelaars goed in op het veranderende winkellandschap en consumentengedrag. De doelgroepen zijn van de ‘experience’ generatie die erg genieten van een lifestyle-mentaliteit. Ze zijn op zoek naar iets speciaals, net dat beetje anders, persoonlijker en gedenkwaardiger. Merkbetrokkenheid is een must. Ook het sociale geweten staat voorop. Ze zijn slim, verbonden en veeleisend. Kortom de ideale  om locatie voor de eerste Nederlandse Get A Drip kliniek.

Wie wij zoeken

Wij zijn op zoek naar zakelijk ingestelde mensen of ondernemers met een passie voor de health & wellness branche. Er zullen gekwalificeerde medische professionals moeten worden ingehuurd om de Booster Shots en IV Drips voor te schrijven en toe te dienen. Een netwerk in deze branche is een voordeel maar niet essentieel.

De volgende vaardigheden zijn ook belangrijk:

 • Een logische en georganiseerde manier van werken
 • De mogelijkheid om de Get A Drip Franchise effectief op de markt te brengen en de diensten te verkopen
 • Vermogen en bereidheid om het model te implementeren
 • Bereid om te luisteren naar advies en begeleiding
 • Mogelijkheid om te werken binnen een vooraf bepaald systeem
 • Adequate bedrijfsfinanciering
 • Aangename persoonlijkheid met goede sociale vaardigheden
 • Inzet voor het leveren en behouden van hoogwaardige cliëntenzorg
 • Aandacht voor detail
 • Mogelijkheid om prioriteiten te stellen
 • Sterke communicatieve vaardigheden

Waarom kiezen voor Get A Drip?

Get A Drip is een gevestigd merk met een team van artsen, verpleegkundigen, voedingsdeskundigen en apothekers van wereldklasse. Niet alleen profiteer je van de ervaring en reputatie je sluit je aan bij een vernieuwde formule met een goed verdienmodel. Vraag snel vrijblijvend informatie aan.

 

Het idee voor Get A Drip kwam voor het eerst bij oprichter Richard Chambers, nadat hij in 2010 op de intensive care lag en leed aan complicaties door zijn type 1 diabetes.

Na deze opname was Richard zeven jaar onafgebroken in en uit het ziekenhuis vanwege problemen met een verminderd immuunsysteem, waar hij vaak als onderdeel van de behandeling zou worden aangesloten op een infuus. Richard voelde de verjongende voordelen en besloot dat de vitamine infuus voor het grote publiek toegankelijk moesten zijn, niet alleen in ziekenhuizen of voor de superrijken.

Na 7 jaar onderzoek naar de voordelen van de vitamine infuus en bestudering van het werk van Dr. John Myers (de pionier op het gebied van vitaminedruppels), kwam Get A Drip eindelijk tot bloei in oktober 2017. Get A Drip is nu de grootste leverancier van Vitamin Drip in het VK. Ze hebben meer dan 15.000 Vitamin Drips en Booster Shots toegediend en hebben klinieken in Boxpark Shoreditch en Westfield Shepherd's Bush. Al Drips en Booster Shots worden beheerd door eigen medische staf, bestaande uit GMC-geregistreerde artsen en NMC-geregistreerde verpleegkundigen.

Wat doet GET A DRIP?

Get A Drip biedt het breedste assortiment Vitamin Booster Shots en IV Drips in het VK en heeft sinds de lancering meer dan 15.000 Vitamin Drips en Booster Shots toegediend in het VK.  De Booster Shot en Intraveneuze Vitamin Drip-therapie werken snel door het  gastro-intestinaal systeem waardoor 100% van de vitamines en voedingsstoffen direct worden opgenomen in het lichaam. Booster Shots en Vitamin Drips geven ook hogere doses voedingsstoffen dan traditionele orale supplementen.

Expertise en kennis

Het bedrijf heeft een team van medische professionals, waaronder GMC (General Medical Council, dat is de regelgevende instantie voor artsen in het VK) geregistreerde artsen, NMC (Nursing and Midwifery Council - de Britse regelgevende instantie voor verpleegkundigen en verloskundigen) geregistreerde verpleegkundigen, Apothekers, paramedici en voedingsdeskundigen met meer dan 100 jaar ervaring in het VK Nationale Gezondheidsdienst. Het bedrijf biedt CPD-geaccrediteerde training aan al het personeel. Get A Drip heeft bij de Britten de prijs gewonnen voor de meest innovatieve onderneming op het gebied van gezondheid en welzijn Business in oktober 2019.

Geïnteresseerd in deze formule?
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Entreegeld
€ 55.100
Totale investering
€ 80.000
Eigen vermogen
€ 20.000