Cristal Cleaning

  De eerste vestiging van Cristal Cleaning opende in 1990 de deuren. Op dit moment telt de formule 16 vestigingen. Cristal Cleaning is een keten van 'warme' stomerijen, waarbij warm betekent dat nagenoeg alle behandelingen in de stomerij zelf plaatsvinden. Een stomerij van Cristal Cleaning heeft een ligging in een stads- of winkelcentrum en een bedrijfsoppervlak van gemiddeld 80 tot 125 m2.

  Bij Cristal Cleaning kan de consument rekenen op een goede kwaliteit tegen een concurrerende prijs. Er zijn momenteel vestigingen in Alkmaar, Eindhoven, Den Haag, Rotterdam, Zwolle en veel andere steden. 

  Als Cristal Cleaning franchisenemer heeft u het nodige in uw mars; in ieder geval een gezonde dosis ondernemingslust en doorzettingsvermogen. U houdt niet van stilzitten en u kunt goed met mensen overweg. Uw enthousiasme vinden we belangrijker dan diploma's of ervaring in de branche. U profiteert van een aantal voordelen als u start met Cristal Cleaning. U krijgt een centrale, scherpe inkoop, centrale marketing en reclame, eigen onderhoudstechnici, vaktechnische scholing, juridische hulp, collectieve verzekeringen en administratieve ondersteuning. 

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  1990
  Aantal vestigingen
  13
  Waarvan franchise
  12
  Entreegeld
  €5.000
  Franchise fee
  Vaste fee
  Benodigd eigen vermogen
  €15.000
  NFV lid
  Ja