BilancioBudget

  BilancioBudget is een snelgroeiende franchiseorganisatie in Nederland, gespecialiseerd in bewindvoering en budgetbeheer. Zij zetten zich in voor mensen die hulp of advies nodig hebben bij financiële problemen.

  Als franchisenemer bent u zelfstandig ondernemer onder de paraplu van BilancioBudget. Door samenwerking kunnen mensen beter geholpen worden. U heeft dan uw eigen cliënten voor budgetbeheer of beschermingsbewind.

  Budgetbeheer is bedoeld voor mensen die ondersteuning zoeken bij het beheren van hun financiën en beschermingsbewind is bedoeld voor mensen die door hun lichamelijke of geestelijke toestand tijdelijk of blijvend niet in staat zijn om hun financiële belangen te behartigen.

  Het franchiseschap biedt diverse voordelen ten opzichte van het volledige zelfstandig ondernemerschap. Onder meer op het gebied van continuïteit, werkwijze en kwaliteit. Elke vestiging van BilancioBudget werkt op dezelfde wijze en wordt jaarlijks gecontroleerd door een onafhankelijk auditbureau. BilancioBudget ondersteunt de franchisenemers bij de activiteiten en proberen de werkzaamheden te vergemakkelijken zodat alle belanghebbenden zich kunnen concentreren op waar ze goed in zijn. 

  Bij de entreefee inbegrepen is een volledige post-HBO opleiding.

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  2013
  Aantal vestigingen
  37
  Waarvan franchise
  34
  Entreegeld
  €10.000
  Franchise fee
  9%
  Totale investering
  €25.000
  Benodigd eigen vermogen
  €25.000
  NFV lid
  Ja