Beleggingspanden-financiering.nl

  Beleggingspanden-financiering.nl is opgericht om het complexe financieringsproces voor beleggingspanden te vereenvoudigen. De oprichters, waaronder een voormalig vastgoeddirecteur en een jurist, wilden de uitdaging aanpakken om de financiering voor beleggingspanden zo simpel mogelijk te maken.

  Met een team van 35 zakelijke specialisten, met uitgebreide ervaring in zowel de financiële als vastgoedsector, zijn ze erin geslaagd om verandering te brengen in de moeizame financieringsverstrekking voor beleggingspanden. Ze staan klaar om u te assisteren en een geschikte financieringsoplossing te bieden die specifiek is afgestemd op uw situatie. Dit kan variëren van financiering voor de aankoop van verhuurwoningen en winkels tot ontwikkelings- of renovatiehypotheken. 

  Daarnaast fungeren ze vaak als investeerders en verstrekken zakelijke hypotheken, waaronder bridgehypotheken. Wat Beleggingspanden-financiering.nl onderscheidt, is hun praktijkgerichte aanpak. Ze baseren de financiering vaak op het object zelf en hanteren doorgaans geen strenge inkomenseisen. De specialisten denken vanuit de praktijk en houden rekening met uw specifieke wensen.

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Benodigd eigen vermogen
  €0