Bagels & Beans

Je eigen Bagels & Beans

Al sinds de opening van de eerste vestiging in 1996 biedt Bagels & Beans veel mensen een moment van rust in onze hectische wereld. Een hartelijke plek waar gezond, puur en vooral lekker eten en drinken op elk moment van de dag centraal staat. Persoonlijke aandacht en op een positieve manier omgaan met je omgeving is een essentieel kenmerk van onze formule. Wij willen mensen blij maken en hen een goed gevoel geven met pure producten, toewijding en teamwork. Dat merk je niet alleen aan onze producten, de ervaren en professionele organisatie, maar ook aan onze ambitieuze groeiplannen. 

Voor jou als toekomstige franchise-ondernemer, betekent dit dat we de voordelen van de samenwerking optimaal benutten door een effectieve verdeling van de taken en werkzaamheden. Wij concentreren ons op centrale taken, zoals assortiment- en conceptontwikkeling, marketing, benchmarking en de aansturing van de totale organisatie, zodat jij je kunt richten op het perfectioneren van de dagelijkse gang van zaken binnen je eigen Bagels & Beans en dat iedere klant als fan de deur uitloopt. 

Spreekt dit je aan en is dat ook jouw ambitie dan willen we je heel graag ontmoeten. Schrijf je in op www.bagelpower.nl en we vertellen je graag meer.

Geïnteresseerd in deze formule?
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
2002
Aantal vestigingen
73
Waarvan franchise
73
Entreegeld
€ 15.000
Jaarlijkse fee
6%
Totale investering
€ 200.000
Eigen vermogen
€ 40.000
NFV lid
Ja