Bagels & Beans opent webshop om franchisenemers te steunen

Franchiseorganisatie Bagels & Beans heeft een webshop geopend om haar 82 franchisevestigingen te ondersteunen in deze moeilijke tijd. In deze webshop zijn de exclusieve koffiebonen van Bagels & Beans te koop, zodat gasten dezelfde koffie kunnen drinken als die ze kennen uit hun vestiging. In diverse vestigingen werden de koffiebonen al te koop aangeboden, nu kan iedereen deze dus kopen via de webshop. De opbrengst hiervan gaat naar een noodfonds dat steun biedt aan de Bagels & Beans-ondernemers.

'Geluksmomentjes'

Daarnaast kunnen klanten hun favoriete vestiging steunen door een stempelkaart met 10 geluksmomentjes te kopen. Deze geluksmomentjes (koffie- of thee) kunnen ingewisseld worden als de vestigingen weer geopend zijn. Hierdoor steun je nu al je favoriete Bagels & Beans-vestiging. Op de website kun je de koffiebonen kopen onder het tabje 'steun'.

Over Bagels & Beans

Bagels & Beans is sinds 1996 de plaats voor bagels, koffie en geluk. Een plek waar de waan van de dag plaatsmaakt voor een moment van rust en iets lekkers. Koffie of thee met iets erbij, een belegde bagel, bijvoorbeeld met creamcheese of de Paddoburger, of een van de salades, sappen of healthy bites. Bagels & Beans heeft een eigen app waarin bagelfans sparen voor leuke en lekkere verrassingen. Je kunt bovendien je eigen tegoed opwaarderen of cadeau doen.
 

Bekijk ook