Spare Rib Express verstrekt gratis maaltijden aan de longafdeling

Spare Rib Express verstrekt gratis maaltijden aan de longafdeling van het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ) in Tilburg. “De zorg doet fantastisch werk en maken lange, zware dagen. Als blijk van dankbaarheid hebben we gratis maaltijden langs gebracht voor het personeel op de longafdeling van het ETZ in Tilburg, aldus Yorrick Obben,” één van de eigenaren van Spare Rib Express Tilburg.”

Yorrick wilde er zelf, als initiatiefnemer van dit mooie gebaar, geen ruchtbaarheid aan geven, echter kwam dit bericht via een collega van Yorrick terecht bij het hoofdkantoor van Spare Rib Express Nederland. Wij vinden dat dit een erg mooi, hartverwarmend, gebaar is en dat mag best gedeeld worden, aldus de woordvoerder van Spare Rib Express Nederland. 

Er zijn inmiddels meerdere franchiseformules die op deze manier toch hun steentje bijdragen, zo ook Bagel & Beans die hun voorraad verstrekt aan voedselbanken, zorginstellingen en het Leger des Heils. Een franchisenemer van New York Pizza bood zijn expertise op het gebied van maaltijdbezorging aan restaurants die noodgedwongen hun deuren moesten sluiten.

Wij willen franchiseformules, maar ook andere organisaties, vooral aanmoedigen om dergelijke initiatieven juist te delen. Er is al zoveel negatief nieuws, aldus Spare Rib Express, dergelijke inspirerende berichten zullen Nederland goed doen.