Werken bij Franchise+

Media- en Marketingbedrijf Franchise+ dé aangewezen partner in franchisegroei. Onze missie is om mensen die iets met franchising hebben of willen bij elkaar te brengen. Hiervoor zetten wij diverse online en offline mediakanalen in. Afgestemd op jouw formule.

Gaat jouw hart sneller kloppen van franchise? Kom dan werken bij onze snelgroeiende organisatie!

De afgelopen 5 jaar heeft Franchise+ zich doorontwikkeld van mediabedrijf naar Nederlands grootste Franchise Recruitment Marketing bureau. Dit betekent dat we mensen met ambitie helpen met de stap zetten naar ondernemerschap bij succesvolle franchiseconcepten.

Team Franchise+

Alle vacatures bij Franchise+

Alles draait bij ons om de missie:

"Iedereen in staat stellen succesvol te ondernemen"

Team Franchise+

Jouw sollicitatie

  • Je ontvangt meteen een persoonlijke bevestiging van ontvangst in jouw mailbox.
  • Binnen 2 werkdagen neemt onze Recruiter Helene Tas contact met je op om een kort kennismakingsgesprek via Teams in te plannen, waarin één van je toekomstige collega's je een beter beeld gaat geven van de functie en jij al jouw vragen kunt stellen.
  • Enthousiast? Dan sturen we een kort assessment, een (online) persoonlijkheids- en competentietest, die je thuis kunt invullen en plannen we een persoonlijke afspraak op ons kantoor, samen met onze directeur en één van jouw directe collega’s.
  • Nog steeds enthousiast? Dan plannen we snel een vervolgafspraak met allebei onze directeuren, Joost en Pieter en loop je een ochtend mee op de desbetreffende afdeling.
  • We kiezen in het bedrijf voor korte lijnen, een afspraak inplannen doen we snel en in samenspraak met jou.

Meer info? Ook dat kan. Voor informatie over de sollicitatieprocedure of om met elkaar te onderzoeken welke functie het beste aansluit bij jouw wensen en potentie. Neem contact op met Helene, Recruitment Consultant via 035-7600282 of per onderstaande formulier.

Team Franchise+

Wat biedt Franchise+ aan klanten?

  • Werving & selectie van kandidaat-franchisenemers voor franchiseformules in Nederland;
  • Inzet social media campagnes, eigen media vanuit Franchise+ en de activiteiten vanuit onze afdeling Recruitment;
  • Promotie mogelijkheden via de Franchise+ mediakanalen zoals; online platform franchiseplus.nl, dé Franchise+ nieuwsbrief en het online magazine;
  • Organisatie van onze eigen Franchise+ beurs en diverse andere evenementen;
  • Kennisoverdracht door multidisciplinaire activiteiten, waardoor er maatwerk geleverd kan worden.