Je vleugels uitslaan doe je bij Bagels & Beans

Met de nieuwe bagelbazen van Zoetermeer & Delft laat Bagels & Beans nogmaals zien dat er vol op doorgroeimogelijkheden zijn binnen de formule.

Bagels & Beans verwelkomt twee nieuwe bagelbazen tot de bagelfamilie: Inte Niesten 27 jaar & Kelly van Heijningen 29 jaar. Wat ons nog extra trots maakt is het feit dat beide nieuwe ondernemers bij Bagels & Beans al vele jaren eerder zijn gestart. Dit laat goed zien hoe je bij Bagels & Beans écht je vleugels kan uitslaan!

Bagels & Beans Markt Delft

Inte Niesten is al zeven jaar werkzaam bij Bagels & Beans. De laatste vijf jaar stond ze als bedrijfsleider bij de vestiging Markt Delft. Dit is dan ook de vestiging die zij vol bravoure overneemt. Inte: ‘Sinds mijn 15e werk in al in de horeca. De sociale aspecten, contact met vaste gasten en mensen iedere dag blij maken laten mij vanaf jongs af aan al genieten van het vak. Ik kijk er enorm naar uit om mijn passie nu met mijn eigen team te mogen delen. Daarnaast vind ik het superbelangrijk dat we samen plezier maken in het werk en er gezamenlijk iets moois van gaan maken.'

Inte Niesten Bagels & Beans

Bagels & Beans Promenadeplein Zoetermeer

Kelly van Heijningen was al elf jaar werkzaam in de vestiging Zoetermeer en gaat nu écht haar droom achterna door de vestiging Bagels & Beans Promenadeplein in Zoetermeer te gaan runnen. Kelly: ‘Vanaf het moment dat ik tijdens mijn tussenjaar bij Bagels & Beans ging werken voelde het voor mij enorm als thuiskomen. Een fijne plek waar iedereen zichzelf kan zijn. Als je elke dag naar je werk kan gaan met een glimlach, en mensen uiteindelijk nog blijer de deur uit kan laten gaan dan dat zij binnen kwamen, weet je dat je je passie gevonden hebt. Zodoende ben ik dan ook sinds binnenkomst nooit meer vertrokken. ‘

Kelly van Heijningen Bagels & Beans

Je vleugels uitslaan

Zoals in de menukaart is te lezen: ‘the bird who dares to fall is the bird who learns to fly.' Bij Bagels & Beans bewonderen wij iedereen die de stap naar ondernemerschap wil maken. Of je nu vanaf je jonge jaren bij ons werkt of juist nog niet zoveel horecaervaring hebt. Het is en blijft enorm spannend!

Op bagelpower.nl is meer informatie te vinden over hoe bagelbaas te worden. Bagels & Beans zoekt continu nieuwe ondernemers en start altijd met een goede kop koffie & een fijn gesprek op het kantoor in Utrecht. 

Bagels & Beans Markt Delft
Inte Niesten
Markt 61
2611 GS Delft
015 212 5513
marktdelft@bagelsbeans.nl

Bagels & Beans Promenadeplein Zoetermeer
Kelly van Heijningen
Promenadeplein 106
2711 AB Zoetermeer
079 331 8194
promenadeplein@bagelsbeans.nl