Pieter van den Oord
Pieter van den Oord
Advocaat
p.vandenoord@lgga.nl 0172 - 503250

Ik ben sinds 2007 werkzaam als advocaat bij La Gro Geelkerken Advocaten en houd mij sinds die tijd bezig met franchise-recht. Mijn praktijk is ondernemingsrechtelijk en mededingingsrechtelijk van aard. Ik houd mij in de praktijk bezig met advisering en redactie van franchiseovereenkomsten, in het bijzonder vanuit mededingingsrechtelijk oogpunt.

Daarnaast ben ik betrokken bij overnames van franchisees, overdracht van (eigen) vestigingen van een franchisegever naar een franchisenemer en vice versa, geschillen tussen franchisegever en - nemers en herstructurering van franchise-organisaties.

Franchise is gericht op samenwerking tussen zelfstandige ondernemers. Soms komt die samenwerking onder druk te staan en/of ten einde. Het is dan van belang om op een goede zakelijke wijze met elkaars belangen om te gaan. La Gro Geelkerken staat u graag bij in al uw franchisezaken. 
 

De Franchise-specialisten van La Gro Geelkerken Advocaten adviseren u graag over franchiserecht en aanverwante rechtsgebieden waarmee iedere franchiseformule in aanraking komt.

Stel je vraag aan Pieter van den Oord