Meer dan 30 franchiseformules bevestigen hun deelname aan de Franchise+ Beurs

De opkomende Franchise+ Beurs, gepland op 12 en 13 april, belooft een buitengewoon succes te worden met meer dan 30 franchise formules die hun deelname hebben bevestigd. Dit evenement trekt ondernemers uit diverse branches aan, die allen uitkijken naar de kans om zich te presenteren aan potentiële franchisenemers.

Ontdek wat de Franchise+ Beurs te bieden heeft

De Franchise+ Beurs fungeert als een dynamisch platform voor franchisebedrijven om hun merken in de schijnwerpers te zetten, hun innovatieve franchiseconcepten te presenteren en zakelijke kansen te verkennen. Dit evenement is een gelegenheid voor bedrijven om hun aanwezigheid te vestigen. Ook kunnen bezoekers een dieper inzicht krijgen in diverse franchiseconcepten en direct in contact komen met franchise organisaties. 

Interactieve ervaring

Met de mogelijkheid om direct in gesprek te gaan met deelnemers, informatie te vergaren en vragen te stellen, biedt de beurs een waardevolle gelegenheid om meer te weten te komen over verschillende franchisekansen. Of je nu een gevestigde ondernemer bent die op zoek is naar uitbreidingsmogelijkheden of iemand die droomt van een eigen onderneming, deze beurs belooft inzichten en kansen te bieden voor iedereen.

Gratis toegang voor het publiek

De Franchise+ Beurs vindt plaats op 12 en 13 april in het Postilion Utrecht Bunnik en biedt gratis toegang voor het publiek. Dit maakt het toegankelijk voor een breed scala aan geïnteresseerden die de wereld van franchise willen verkennen. Voor meer informatie over de beurs en een lijst van bevestigde deelnemers, kun je hier klikken.

Claim je gratis toegangskaarten!

Grijp nu je kans en bereid je voor op een dag vol nieuwe mogelijkheden en ontdekkingen. Vraag hieronder direct je gratis toegangskaarten aan en zet de eerste stap naar het realiseren van jouw franchise-ambities. Wees erbij op de Franchise+ Beurs en laat je inspireren door de diverse wereld van ondernemerschap en franchising!

 

Franchise+ Beurs
Lees meer over:

Media- en Marketingbedrijf Franchise+ dé aangewezen partner in franchisegroei. Onze missie is om mensen die iets met franchising hebben of willen bij elkaar te brengen. Hiervoor zetten wij diverse online en offline mediakanalen in. Afgestemd op jouw formule.