Hoe je je franchisebedrijf kunt versterken met de juiste telefoonkeuze

Als eigenaar - of medewerker - van een franchisebedrijf, weet je het maar al te goed. Je doet er maar al te graag alles aan om je zaken goed geregeld te hebben. En dit betekent dat er aardig wat taken om de hoek komen kijken om alles op orde te hebben. Er moet immers behoorlijk wat geregeld worden om het bedrijf draaiend te houden. Denk daarbij aan het kopen van de juiste telefoon. Waar je zoal op kunt letten tijdens het maken van een keuze voor de telefoon voor je franchisebedrijf, lees je hier. Ga je daar op korte termijn al een keer mee aan de slag?

Het personeel kan de perfecte foto’s maken voor op social media

Is je franchisebedrijf werkzaam binnen de horeca? De mode? Of een andere commerciële sector? De kans is dan erg groot dat je druk bezig bent op social media. Niet alleen is dit natuurlijk reuze leuk om te doen. Je kunt - door social media goed in te zetten - tal van potentiële klanten lokken naar je franchisebedrijf. Door in het bezit te zijn van een goede smartphone, kan het personeel de mooiste foto’s maken. En dat draagt weer bij aan dat ene perfecte totaalplaatje voor op social media.

Altijd goed bereikbaar voor een efficiënte communicatie 

En kies je voor een telefoon van hoge kwaliteit, zoals een Samsung Galaxy S24 plus zakelijk? Dan kun je er ook altijd zeker van zijn dat je altijd goed bereikbaar bent. Het geluid is van uitzonderlijke kwaliteit, maar een nieuwe telefoon heeft natuurlijk ook een erg lange batterijcapaciteit. Wel zo belangrijk natuurlijk. Je kunt er daardoor altijd zeker zijn dat het bedrijf goed bereikbaar is. Sluit dus altijd een abonnement af met genoeg belminuten  of kies voor een abonnement waarmee je onbeperkt kunt bellen. Hier pluk je namelijk meteen de vruchten van.

De juiste telefoonkeuze zorgt voor het beste tarief per maand 

Binnen je franchisebedrijf heb je natuurlijk te maken met aardig wat kostenposten. Zo moet er iedere week worden ingekocht, het personeel moet worden betaald en er moet een reservepotje zijn voor onverwachte uitgaven. Het is dan wel een erg fijne gedachte dat je de kosten voor je telefoon laag kunt houden. Ga daarom altijd op zoek naar het beste tarief per maand. En daarnaast kun je vaak ook van een aantal fiscale voordelen profiteren op het moment dat je de telefoon zakelijk koopt.

Weet je op dit moment al wat voor telefoon je nodig hebt voor je franchisebedrijf?

Staat het kopen van een telefoon voor je franchisebedrijf hoog op je prioriteitenlijstje? Dan is het een goed idee om op korte termijn een aantal modellen met elkaar te vergelijken. Je krijgt daardoor meteen een goed beeld van alle mogelijke modellen en de tarieven die daarbij komen kijken. En hierdoor kun je weer net even wat makkelijker een geschikt model uitzoeken voor je bedrijf. Weet je op dit moment al goed wat voor soort telefoon je voor het bedrijf aan wilt schaffen?

Lees meer over: