Beleef de toekomst van franchising op de Franchise+ Beurs

Wil je deel uitmaken van de toekomst van franchising? Dan is de Franchise+ Beurs dé plek waar je moet zijn! Tijdens dit spraakmakende evenement, dat plaatsvindt op 12 & 13 april in het Postillion Utrecht Bunnik, dompel je je onder in een wereld van inspiratie en groeikansen binnen de franchisebranche.

Beleef franchising als nooit tevoren

Op de Franchise+ Beurs draait alles om ervaren, leren en verbinden. Stap binnen in een wereld vol mogelijkheden waar je de nieuwste franchiseconcepten kunt ontdekken, direct in gesprek kunt gaan met toonaangevende spelers in de industrie en waardevolle inzichten kunt opdoen tijdens boeiende seminars en panel discussies.

Ontdek de seminars en panel discussies in de act Fort Advocaten seminar ruimte

Een hoogtepunt van de Franchise+ Beurs is de act Fort Advocaten seminar ruimte, waar een scala aan boeiende seminars en panel discussies plaatsvindt over de laatste trends, uitdagingen en kansen in de franchisemarkt. Hier kun je luisteren naar inspirerende sprekers, deelnemen aan interactieve sessies en jouw kennis over franchising naar een hoger niveau tillen.

Wat kun je verwachten?

  • Leer van experts: Ontvang waardevolle inzichten van ervaren professionals uit de branche.
  • Interactieve sessies: Neem deel aan boeiende discussies en krijg antwoord op al je vragen.
  • Netwerkmogelijkheden: Maak waardevolle connecties met gelijkgestemde ondernemers en franchisenemers.

Mis het niet! Registreer nu!

Mis deze unieke kans niet om de toekomst van franchising te ontdekken op de Franchise+ Beurs. Registreer je vandaag nog voor gratis toegang en bereid je voor op een dag vol inspiratie, kennis en nieuwe connecties.

Datum: vrijdag 12 & zaterdag 13 april
Locatie: Postillion Utrecht Bunnik
Tijd: 10:00 - 16:00

Doe mee aan de Franchise+ Beurs en maak deel uit van de toekomst van franchising!

Lees meer over: