Franchise for Sale

Het verkopen van je franchiseonderneming kan een uitdagend proces zijn. Met ons 'Franchise for Sale'-pakket maken we het je gemakkelijk. Dit pakket is speciaal ontworpen om jouw franchisevestiging onder de aandacht te brengen bij passende kandidaten en om je te helpen bij het vinden van de perfecte koper.

Wat zit er in het 'Franchise for Sale'-pakket?

Ons pakket bevat een reeks diensten die zijn ontworpen om jouw franchisevestiging op de markt te brengen en potentiële kopers aan te trekken. Dit omvat:

  1. Een advertentie op de 'Marktplaats' tab van franchiseplus.nl, onder het kopje 'ter overname', die blijft staan totdat jouw vestiging is verkocht.
  2. Een advertentie in de Franchise+ Nieuwsbrief.
  3. Gedurende een week uitgelicht als 'ter overname' op de homepage van franchiseplus.nl.
  4. Een Direct Mailing naar onze kandidatendatabase, gericht op jouw doelgroep en regio.

Daarnaast zal een van onze ervaren marketeers je helpen bij het bepalen van de ideale tekst voor de advertentie en zal deze afstemmen voordat deze daadwerkelijk wordt gepubliceerd.

Maximaal bereik voor je franchisevestiging

Met 600.000 bezoekers per jaar heeft de website van Franchise+ een enorm bereik. Bovendien genereert de site 1,8 miljoen pageviews per jaar. Maar liefst 65% van de bezoekers bezoekt onze website via mobiele apparaten en bezoekers zijn per keer gemiddeld 2 minuten online. Dit laat zien dat een enorm aantal serieuze kandidaten langskomt om hun perfecte match te vinden. En misschien is dat wel met jouw franchisevestiging!

New York pizza franchise for sale

Spreek latent zoekende kandidaten aan met een Social Media Campagne

Als de bovenstaande aanpak niet gelijk een passende kandidaat oplevert, blijft de advertentie op de Franchise+ Marktplaats in de categorie 'Ter Overname' online staan. Dit betekent dat actief zoekende kandidaat-ondernemers rechtstreeks contact met je kunnen blijven opnemen.

We adviseren je dan om een social media campagne in te zetten om latent zoekende kandidaat-ondernemers aan te spreken. Dit zijn mensen die mogelijk geïnteresseerd zijn in je vestiging, maar niet actief op zoek zijn. Door deze mensen via hun social media feed te benaderen, brengen we jouw vestiging onder de aandacht en brengen we deze mensen met je in contact.

Neem de volgende stap

Als je klaar bent om je franchisevestiging te verkopen, zijn wij er om je te helpen. Vul onderstaand formulier in en we nemen persoonlijk contact met je op om het 'Franchise for Sale'-pakket in gang te zetten.

Overweeg je de verkoop van een franchisevestiging en vraag je je af of Franchise+ de juiste partner voor je is? Neem een kijkje bij onze referenties om te zien hoe we andere franchiseformules hebben geholpen met hun groei en overdracht.