Franchise+ vakblad

Het Franchise+ vakblad is al meer dan 25 jaar hét toonaangevende vakblad in de franchisewereld. Met meer dan 25 jaar ervaring kent Franchise+ de markt écht. Het vakblad verschijnt 5 keer per jaar en heeft een oplage van 5.500 exemplaren per uitgave.

Wij helpen u in zowel online als offline media om uw boodschap scherp te krijgen, u te onderscheiden van uw concurrenten, uw zichtbaarheid te vergroten en om in contact te komen met de juiste mensen.

Specials

In de specials komen diverse thema’s aan bod, zoals;

  • De Food special: de franchisewereld kent vele succesvolle food & horeca franchiseformules die op zoek zijn naar franchisenemers. Ook zijn er diverse leveranciers die producten en diensten leveren, speciaal voor de food & horeca branche. Zowel de formules, als de leveranciers kunnen onder de aandacht komen in de Food special.
  • De Dienstverleners special: diverse franchiseformules zijn actief in de dienstverlening, dit kan bijvoorbeeld financiële dienstverlening zijn, maar ook uitzend- en adviesbureaus vallen hieronder. Al dit soort formules komen aan bod in de Dienstverleners special.
  • De Starter special: deze special verschijnt tijdens de Franchisebeurs Onderneem ‘t! en is gericht op mensen die willen starten als franchisenemer. Formules die op zoek zijn naar franchisenemers kunnen onder de aandacht komen. En de lezer vindt hier interessante artikelen over wat er komt kijken bij het starten als franchisenemer.
  • De Succes special: hierin staat een overzicht van succesvolle franchiseformules en succesvolle franchisenemers die Nederland rijk is.   

Doelgroep Franchise+ vakblad

Het Franchise+ vakblad richt zich voornamelijk op franchisenemers, franchisegevers en aspirant-franchisenemers. Bovenstaande specials worden gericht verspreid onder de relevante doelgroepen.

Het Franchise+ vakblad heeft het grootste bereik onder aspirant-franchisenemers. Het Franchise+ vakblad wordt ook verstuurd naar alle franchisegevers in Nederland.

Abonnement en proefnummer

Kosteloos kennismaken met het Franchise+ vakblad? Dat kan! Vraag hier een gratis proefnummer aan, de verzending van het blad stopt na 1 uitgave automatisch.

Wilt u meteen een abonnement afsluiten? Dat kan uiteraard ook! Vul onder aan deze pagina uw gegevens in en u ontvangt 5x per jaar het vakblad, boordevol informatie en leuke wetenswaardigheden.

Meer informatie over het Franchise+ vakblad?

Wilt u meer informatie over het Franchise+ vakblad, bijvoorbeeld over de advertentie tarieven of om te sparren welk content type het beste bij uw bedrijf past? Mail ons op info@franchiseplus.nl en we nemen snel contact met u op.