Tweede Right at Home vestiging in Den Haag

Right at Home krijgt een tweede vestiging in Den Haag. De exacte locatie is nog niet bekend, maar de ‘grand opening’ zal medio september 2019 zijn. De vestiging zal geopend worden door franchisenemer Umut Polat. Op dit moment is Umut druk bezig met de voorbereiding, gevolgd door een training van twee weken.

Over de franchisenemer

Umut komt uit een ondernemende familie en heeft van kinds af aan altijd al de droom gehad om ooit een eigen onderneming te starten. Hij wil graag ouderen helpen om hen het leven zo gemakkelijk mogelijk te maken in de huidige (vaak drukke) samenleving. Zijn partner heeft hem hierbij aangemoedigd. Zij is namelijk werkzaam als doktersassistente.

Over Right at Home

Right at Home biedt zorg en thuisservice en ondersteunt mensen die hulp nodig hebben om langer zelfstandig te blijven wonen in hun eigen en vertrouwde omgeving. De diverse diensten van Right at Home zijn afgestemd op de behoefte van elke individuele cliënt en zijn omgeving. De zorgverleners zijn deskundig, betrokken en hebben veel ervaring in de zorg voor senioren en/of gehandicapte volwassenen.

Feestelijke opening

“Ik zal een tweede Right at Home vestiging openen in Den Haag en de strategie en doelstellingen van Right at Home voortzetten. De grote opening zal in september 2019 feestelijk plaatsvinden en hierbij zijn jullie natuurlijk allemaal van harte welkom”, aldus Umut.