Triomfantelijke terugkeer: VITAL opnieuw cateringpartner ROC van Amsterdam

Na een jaar afwezigheid herwint VITAL-catering het vertrouwen met een smakelijke en inspirerende hereniging begin 2024.

De opmerkelijke comeback van VITAL, de scholencateringformule van FHC Formulebeheer, als cateringpartner van het ROC van Amsterdam, in samenwerking met Cater Concept uit Raalte, volgt op een verloren aanbesteding in 2022. Intensief overleg met het ROC van Amsterdam heeft geleid tot de hereniging met Cater Concept, bekend om hun solide reputatie en hoogwaardige cateringdiensten. Met gepaste trots openden zij in een sneltreinvaart maar liefst zeven VITAL locaties op het ROC van Amsterdam.

Volgens Roy Heetkamp, directeur van Cater Concept, "Met vreugde keren we terug naar het ROC van Amsterdam en hervatten onze langdurige relatie. Ons doel is niet alleen heerlijke maaltijden te leveren, maar ook een eetervaring te creëren die aansluit bij de diverse smaken en voorkeuren van het ROC van Amsterdam. Met de formule VITAL past dit perfect."

Over VITAL

VITAL van FHC Formulebeheer is een kantineconcept waar alles draait om het stimuleren van een gezonde balans in het leven. De ene dag feesten, de andere dag sporten. De ene dag pizza, de andere dag een gezond broodje. Zij geloven dat ze leerlingen op deze manier leren zelf de goede keuzes te maken. Zonder met een belerende vinger te wijzen dat het altijd gezond moet. Het assortiment van Vital heeft een gezonde balans tussen gezond en ongezond. Zo sluiten ze aan bij de behoefte van de scholen én die van de leerlingen, zodat de franchisenemer rendabel kan ondernemen. 

Vital is altijd op zoek naar betrokken ondernemers die het belangrijk vinden om het gezonde voedingsaanbod op scholen op een winstgevende manier aan te pakken. Heb jij interesse? Meld je dan aan via onderstaande knop!

Bekijk ook