Rical Cleaning Products verwelkomt franchise-partner voor Noord Holland

Marieke Dols (43) start per 1 april 2020 als franchisenemer van Rical Cleaning Products in Noord Holland. Marieke heeft inmiddels haar trainingen afgerond en zal vanuit haar woonplaats Schagen, de Noord Hollandse markt gaan bedienen.

"Ik ken Marieke al enige jaren en haar partner is franchisemanager bij ons bedrijf. Dus als iemand kennis heeft van alle ins en outs van ons bedrijf en de mogelijkheden met onze producten, dan is het Marieke wel! Wij zijn dan ook heel erg blij met haar commitment en kijken erg uit naar een langdurige en plezierige samenwerking", aldus Rick van der Hooft, eigenaar en oprichter van Rical Cleaning Products.

"In 1992 is Rical Cleaning Products gestart in Voorschoten en inmiddels binnen het verzorgingsgebied uitgegroeid tot marktleider in de verkoop van schoonmaakproducten en hygiënematerialen voor met name de zakelijke markt. In 2018 heeft Rical besloten de bedrijfsactiviteiten uit te gaan bereiden middels een franchiseformule. De financiële investering voor de franchisenemer is beperkt, de franchiseformule is soft, de ondersteuning vanuit de franchisegever is groot, daarentegen vragen wij wel een 110% inzet van onze franchisepartners. Marieke voldoet hier volledig aan en we zijn dan ook erg blij dat zij voor ons bedrijf heeft gekozen", vervolgt Rick.

"Ik ben zo goed als mijn hele leven al woonachtig in Noord Holland. Geboren in Sint Maarten (NH), opgegroeid in Valkkoog, de middelbare school gevolgd in Schagen en Alkmaar, vervolgens gewoond, gestudeerd en gewerkt in Amsterdam en nu inmiddels weer terug in 'mijn' Schagen. Toen ik via mijn partner in aanraking kwam met Rical groeide mijn interesse in de branche enorm. Na diverse gesprekken met Rick en vervolgens diverse product-gerelateerde trainingen te hebben gevolgd ben ik erg trots en verheugd dat ik franchisepartner van Rical Cleaning Products mag zijn!", aldus Marieke Dols.

Voor andere regio's in Nederland is Rical nog op zoek naar franchisepartners.