Plus franchisenemer Benders maakt overstap naar Jumbo

Supermarktfranchisenemer Geert Benders en Jumbo hebben ideeën een heel nieuw winkelconcept in het winkelcentrum van Blerick te ontwikkelen. Beide partijen introduceerden al eerder afzonderlijk van elkaar nieuwe winkelformules waarin elementen van een reguliere supermarkt, versmarkt en horeca worden gecombineerd. 

Van Plus naar Jumbo

Ondernemer Geert Benders - die de overstap maakt van supermarktketen Plus naar Jumbo - wordt uiteindelijk verantwoordelijk voor de exploitatie van de nieuwe winkel. De 2 Plus winkels van Geert Benders in Venlo en Blerick zullen medio 2019 worden omgebouwd naar Jumbo.

“Ik heb in de afgelopen 30 jaar met veel plezier bij Plus gewerkt en veel ruimte gekregen om mijn ideeën te realiseren. Tegelijkertijd leg ik voor mezelf de lat graag steeds een stukje hoger. Zo was ik al een tijd bezig met het integreren van horeca-elementen in beej Benders. Jumbo heeft met zulke concepten al veel stappen gezet door de introductie van nieuwe, eigentijdse winkelformules, zoals Jumbo Foodmarkt en Jumbo City en de overname van La Place. Ook hier staan versbereide maaltijden centraal. Met de kennis en kunde van Jumbo kan ik het versconcept verder optimaliseren om nog beter te voorzien in de klantbehoeften. Ik vind het grote assortiment, de prettige sfeer en beleving in deze winkels goed passen bij de veranderende behoeften van onze klanten. Andersom kan Jumbo leren van de door bij beej Benders opgedane kennis en ervaring. Ik kijk er dan ook naar uit samen te gaan werken met Jumbo”, vertelt Benders.

Bekijk ook